Bestelformulier

Civos.nl

Keizerskroon Metallo 105 mm

Ontdek het Meesterschap van het Professionele Keizerskroon Metallo 105 mm SK5 Stalen Lemmet 

Duik in de wereld van vakmanschap en precisie met ons professionele Keizerskroon Metallo 105 mm mes, voorzien van een indrukwekkend SK5 stalen lemmet. Dit mes, een symbool van duurzaamheid en hoogwaardige prestaties, is ontworpen voor zowel professionele koks als liefhebbers van uitmuntend gereedschap.

Laten we de voordelen en kenmerken van dit meesterwerk verkennen. 
  • Uitmuntende Scherpte met SK5 Staal: Het lemmet van ons professionele mes is vervaardigd uit hoogwaardig SK5 staal, bekend om zijn scherpte en duurzaamheid. Of je nu bezig bent met fijn snijwerk in de keuken of precisiewerk in andere toepassingen, het SK5 stalen lemmet biedt consistente prestaties, zelfs bij intensief gebruik. 
  • Robuust en Ergonomisch Houten Handvat: Het mes is uitgerust met een robuust en ergonomisch houten handvat, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook comfortabel in de hand ligt. Hout biedt van nature een antislip structuur, wat zorgt voor een stevige en veilige grip, zelfs in veeleisende situaties. Dit ergonomische ontwerp minimaliseert vermoeidheid, waardoor je comfortabel kunt werken. 
  • Perfecte Afmetingen voor Diverse Toepassingen: Met een bladlengte van 105 mm is dit mes veelzijdig inzetbaar. Of je nu groenten snijdt, vlees bereidt of andere culinaire taken uitvoert, het mes biedt de perfecte balans tussen wendbaarheid en functionaliteit. De totale lengte van 220 mm en het lichte gewicht van 71 gram maken het mes gemakkelijk hanteerbaar en geschikt voor dagelijks gebruik. 
  • Duurzaamheid en Betrouwbaarheid: Dit professionele mes is gebouwd om langdurig betrouwbaar te zijn. Of je nu een professionele kok bent die dagelijks intensief gebruik maakt van het mes of een enthousiaste thuiskok, de duurzaamheid en betrouwbaarheid zorgen voor een langdurige metgezel in de keuken. 
  • Een Must-Have voor Elke Keukenliefhebber: Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent die op zoek is naar hoogwaardige keukentools of een enthousiaste amateurkok die zijn culinaire vaardigheden wil verbeteren, dit professionele mes is een must-have in elke keuken. Ervaar de perfecte combinatie van vakmanschap, scherpte en ergonomie. 

Kortom, ons professionele mes met 105 mm SK5 stalen lemmet is ontworpen met het oog op prestaties, duurzaamheid en comfort. Voeg dit meesterwerk toe aan je keukencollectie en verhoog de kwaliteit van je kookervaring. 

Specificatie 
Bladlengte  105 mm 
Blad materiaal  SK5 
Lengte  220 mm 
Gewicht  71 gram 
Handvat  Ergonomisch hout 

19,44 incl. BTW