Bestelformulier

Civos.nl

Keizerskroon Mes 80 mm

Ontdek de Keizerskroon Mes 80 mm Spitse Punt en HACCP Kunststof Heft: Kwaliteit en Veiligheid in Één 

Keizerskroon Mes 80 mm met een lemmet van hoogwaardig C60 staal en een spitse punt, is ontworpen om topprestaties te leveren in diverse toepassingen. Met het opvallende blauwe kunststof HACCP heft is dit mes niet alleen functioneel, maar ook veilig en hygiënisch in gebruik. Laten we dieper ingaan op de kenmerken en voordelen van dit veelzijdige mes. 

Belangrijkste Kenmerken van Keizerskroon Mes 80 mm: 
  • Hoogwaardig C60 Stalen Lemmet: Scherp en Duurzaam Het 80 mm lemmet is vervaardigd uit hoogwaardig C60 staal, wat garant staat voor scherpte en duurzaamheid. Dit staal behoudt zijn snijprestaties zelfs bij intensief gebruik, waardoor het mes geschikt is voor professioneel gebruik. 
  • Spitse Punt voor Nauwkeurig Snijwerk: De spitse punt van het mes maakt nauwkeurig snijwerk mogelijk. Of je nu bezig bent met het fijnsnijden van groenten, het ontvellen van fruit of andere precieze snijtaken, dit mes biedt de nodige scherpte en controle. 
  • Blauw Kunststof HACCP Heft: Veiligheid en Hygiëne Het opvallende blauwe kunststof HACCP heft is niet alleen functioneel maar ook essentieel voor veiligheid en hygiëne. Het mes valt goed op tussen te verwerken producten, waardoor het risico op ongelukken wordt verminderd. Bovendien is het kunststof heft eenvoudig te reinigen volgens HACCP-richtlijnen. 
  • Perfecte Afmetingen voor Diverse Toepassingen: Met een meslengte van 80 mm, een totale lengte van 185 mm en een gewicht van slechts 25 gram heeft dit mes perfecte afmetingen voor diverse toepassingen. Het is geschikt voor professioneel gebruik in de keuken, slagerij, of andere omgevingen waar precisie en hygiëne belangrijk zijn. 
  • Duurzaamheid en Lichtgewicht: Hoogwaardige materialen en doordacht ontwerp maken dit mes niet alleen duurzaam, maar ook lichtgewicht. Dit draagt bij aan het comfort tijdens langdurig gebruik en maakt het mes gemakkelijk mee te nemen. 

Investeer in Veiligheid en Kwaliteit Keizerskroon Mes 80 mm spitse punt en HACCP kunststof heft biedt de perfecte combinatie van veiligheid en kwaliteit. Het is een essentieel gereedschap voor professionals die streven naar precisie en hygiëne in hun werkzaamheden. Investeer vandaag nog in dit hoogwaardige mes en ervaar de voordelen van een scherp, duurzaam en hygiënisch snijinstrument. 

Specificaties    
Bladlengte  60 mm 
Lengte  185mm  
Gewicht  25g 
Handvat  HACCP Kunststof 

5,43 incl. BTW