Bestelformulier

Civos.nl

Friedrich Herder Strip/Kaakmes 65mm

Ontdek het Professionele Friedrich Herder Strip/Kaakmes 65mm SK5 Stalen Lemmet: Perfectie in Precisie

Het professionele Friedrich Herder Strip/Kaakmes 65mm met zijn indrukwekkende 65 mm SK5 stalen lemmet is niet zomaar een mes; het is een onmisbaar gereedschap voor elke vakman. Met een totale lengte van 175 mm en een gewicht van slechts 32 gram biedt dit mes de perfecte combinatie van kracht en handzaamheid.

Ontdek waarom dit mes een must-have is voor professionals die streven naar precisie en efficiëntie:
  • Hoogwaardig SK5 Staal: Ongeëvenaarde Scherpte en Duurzaamheid: Het lemmet van dit professionele strip/kaakmes is vervaardigd uit duurzaam SK5 staal. Deze hoogwaardige staalsoort staat bekend om zijn scherpte en biedt langdurige prestaties. Of u nu nauwkeurige snedes moet maken of robuuste materialen moet bewerken, het SK5 stalen lemmet levert consistent hoogwaardige resultaten.
  • Robuust en Ergonomisch Ontwerp: Comfortabele Grip voor Optimaal Gebruik: Het mes is ontworpen met een robuust en ergonomisch houten handvat. Het natuurlijke antislip karakter van het hout biedt niet alleen een stevige grip, maar ook een comfortabele gebruikservaring. Het mes ligt goed in de hand, waardoor langdurig gebruik geen vermoeidheid veroorzaakt.
  • Veelzijdig Gebruik: Van Precisiewerk tot Algemene Snijtaken: Dit Friedrich Herder Strip/Kaakmes 65mm is niet beperkt tot één type taak. Het is ideaal voor diverse toepassingen, variërend van precisiewerk tot algemene snijtaken. Of u nu bezig bent met fijn handwerk of grovere klussen, dit mes past zich moeiteloos aan uw behoeften aan. De veelzijdigheid maakt het een waardevolle aanvulling op uw gereedschapsarsenaal.
  • Compact en Lichtgewicht: Handzaam en Draagbaar: Met een totaal gewicht van slechts 32 gram is dit mes niet alleen krachtig, maar ook gemakkelijk te hanteren en mee te nemen. Het compacte ontwerp maakt het een draagbaar gereedschap zonder concessies te doen aan prestaties.
  • Betrouwbaar en Duurzaam: Gemaakt voor Intensief Gebruik: Het professionele Friedrich Herder Strip/Kaakmes 65mm is gebouwd om langdurig betrouwbaar te zijn, zelfs bij intensief gebruik. Of u nu een professionele vakman bent of een doe-het-zelver die hoge eisen stelt aan zijn gereedschap, dit mes biedt duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Voeg dit professionele Friedrich Herder Strip/Kaakmes 65mm toe aan uw gereedschapscollectie en ervaar de perfecte combinatie van kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Het is niet zomaar een mes; het is het ideale gereedschap voor professionals die streven naar precisie en efficiëntie in hun werk. Investeer vandaag nog in het beste gereedschap voor uw vakmanschap.

Specificaties   
Bladlengte  65 mm 
Lengte  175 mm  
Gewicht  32 gram 
Handvat  Hout 

 

 

9,74 incl. BTW