Bestelformulier

Civos.nl

Friedrich Herder Aanzetstalen

Friedrich Herder Aanzetstalen: Dagelijks Onderhoud voor Scherpe Messen 

Het geheim achter blijvend scherpe messen is niet alleen het juiste slijpmateriaal, maar ook regelmatig onderhoud met het juiste aanzetstaal. Friedrich Herder, een gerenommeerde naam in de wereld van keukenmessen, biedt aanzetstalen in verschillende groottes – 210mm, 260mm, en 310mm. Ontdek waarom deze aanzetstalen essentieel zijn voor het dagelijks onderhoud van je messen en hoe je ze optimaal gebruikt. 

Voordelen van de Friedrich Herder aanzetstalen:
  • Dagelijks Onderhoud voor Messen: Een aanzetstaal is een onmisbaar hulpmiddel voor het dagelijks onderhoud van je messen. In tegenstelling tot slijpen, dat materiaal wegneemt, gebruik je een aanzetstaal om de verbogen snede van je mes te herstellen. Hierdoor behoud je de scherpte van je mes zonder substantieel materiaal te verliezen. Het is de perfecte routine voor het behoud van je keukenmessen tussen intensievere slijpbeurten door. 
  • Verschillende Groottes voor Diverse Gebruiksdoeleinden: De Friedrich Herder Aanzetstalen zijn verkrijgbaar in drie verschillende lengtes – 210mm, 260mm en 310mm. Elke lengte heeft zijn eigen toepassingen en biedt keuzevrijheid op basis van persoonlijke voorkeur. Of je nu de compacte 210mm versie verkiest voor meer precisie of de uitgebreide 310mm versie voor een groter bereik, Friedrich Herder heeft het perfecte aanzetstaal voor jou. 
  • Gebruiksgemak en Effectiviteit: Het gebruik van een Friedrich Herder Aanzetstaal is eenvoudig en effectief. Houd het aanzetstaal vast met de ene hand en het mes met de andere. Plaats de hiel van het mes tegen het aanzetstaal en beweeg het mes in een vloeiende beweging langs het staal, van hiel tot punt. Herhaal dit proces aan beide zijden van het mes voor een gelijkmatig resultaat. Door regelmatig gebruik behoud je de scherpte van je messen en verleng je de levensduur. 

Kies voor duurzaamheid en effectiviteit in messenonderhoud met Friedrich Herder Aanzetstalen. Deze hoogwaardige aanzetstalen bieden de perfecte balans tussen gebruiksgemak en resultaat. Voeg ze toe aan je keukengerei en geniet dagelijks van scherpe, efficiënte messen zonder gedoe. Met verschillende groottes beschikbaar, vind je gegarandeerd het ideale aanzetstaal voor jouw behoeften. Investeer vandaag in de levensduur van je messen met Friedrich Herder Aanzetstalen. 

Specificaties       
Staaflengte  210 mm  260 mm  310 mm 
Afmetingen product (mm)  325 mm  390 mm   430 mm 
Slijpmateriaal                                                   RVS 
Materiaal Heft                                              Kunststof 
Gewicht  325 gram  309 gram  347 gram 

15,1335,45 incl. BTW