Bestelformulier

Civos.nl

Diamant Sabatier Aanzetstaal Keramiek

Diamant Sabatier Aanzetstaal Keramiek Medium 25 cm: Professioneel Slijpen voor de Perfecte Snede 

Het Diamant Sabatier Aanzetstaal Keramiek Medium 25 cm is niet zomaar een slijpstaaf; het is een functioneel en professioneel hulpmiddel dat je keukenmessen in topconditie houdt. Met een keramische staaf van 25 centimeter en een korrel van 360 (medium) ben je verzekerd van een snel resultaat. Laten we eens dieper ingaan op de kenmerken en voordelen van dit hoogwaardige aanzetstaal. 

Voordelen:
  • Snel en Efficiënt Slijpen met Keramiek: De keramische constructie van deze slijpstaaf zorgt voor duurzaamheid en efficiëntie. Met een medium korrel van 360 biedt het de perfecte balans tussen het verkrijgen van een vlijmscherpe snede en het snel kunnen slijpen van je messen. Of je nu een professionele chef-kok bent of een gepassioneerde thuiskok, deze slijpstaaf maakt het onderhouden van je messen moeiteloos. 
  • Comfortabel in Gebruik: Het handvat van de slijpstaaf is vervaardigd uit zwart Polypropyleen, wat zorgt voor een comfortabele grip tijdens het slijpproces. Het ergonomische ontwerp maakt het gemakkelijk om de juiste druk en beweging toe te passen, waardoor zelfs onervaren gebruikers moeiteloos hun messen kunnen slijpen. 
  • Geschikt voor Diverse Messen, Ideaal voor Aziatische Snedes: Deze keramische messenslijpstaaf is veelzijdig inzetbaar en is met name geschikt voor Aziatische messen vanwege hun fijne snede. Of je nu een santoku, nakiri, of ander Aziatisch mes gebruikt, deze slijpstaaf zorgt ervoor dat je messen hun optimale scherpte behouden. 
  • Over Diamant Sabatier: Diamant Sabatier staat al meer dan 40 jaar bekend als een toonaangevend merk in de wereld van keukenmessen. Hun messen worden gesmeed uit hoogwaardig staal en voldoen aan de strengste normen, wat resulteert in kwaliteitsmessen waarop een levenslange garantie geldt. Diamant Sabatier combineert traditie met innovatie, waardoor hun keukenmessen de voorkeur genieten van zowel professionele koks als thuiskoks. 

Kies voor het Diamant Sabatier Aanzetstaal Keramiek Medium 25 cm en ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en professionele kwaliteit. Houd je messen vlijmscherp en klaar voor elke culinaire uitdaging met dit hoogwaardige aanzetstaal. 

Specificaties   
Afmetingen product (cm)  25 
Korrelgrootte   Medium (360) 
Slijpmateriaal  Keramisch 
Materiaal Heft  Kunststof 

46,34 incl. BTW