Bestelformulier

Civos.nl

Bahco 2446 Multifunctioneel mes

Bahco 2446 Multifunctioneel Mes: Robuust, Veelzijdig en Comfortabel 

Het Bahco 2446 Multifunctioneel Mes is een betrouwbaar en robuust universeel mes dat uitblinkt in algemeen gebruik. Met een solide roestvast stalen lemmet biedt het mes duurzaamheid en veelzijdigheid. De tweecomponenten handgreep zorgt niet alleen voor extra comfort, maar ook voor een veilige grip, waardoor dit mes een onmisbaar gereedschap is voor diverse toepassingen.  

Hier ontdek je waarom het Bahco 2446 Multifunctioneel Mes een uitstekende keuze is: 
  • Robuust Ontwerp voor Algemeen Gebruik: Het Bahco Multifunctioneel Mes is ontworpen voor duurzaamheid en veelzijdigheid. Het solide roestvast stalen lemmet maakt het mes geschikt voor allerlei algemene toepassingen. Of je nu snijwerk moet verrichten in de bouw, in de tuin, of andere dagelijkse klussen hebt, dit mes staat paraat. 
  • Comfortabele en Veilige Grip: Een belangrijk kenmerk van het Bahco Mes is de tweecomponenten handgreep. Deze handgreep biedt niet alleen extra comfort tijdens langdurig gebruik, maar zorgt ook voor een veilige grip. Of je nu met droge handen werkt of in omstandigheden waarin het oppervlak glad kan zijn, de handgreep minimaliseert het risico op ongelukken en maakt het mes gebruiksvriendelijk. 
  • Beidhandig Te Gebruiken: Dit Bahco mes is speciaal ontworpen om beidhandig te worden gebruikt, waardoor het geschikt is voor zowel links- als rechtshandige gebruikers. Dit maakt het een veelzijdig gereedschap dat zich aanpast aan de voorkeur van de gebruiker, waardoor het comfortabel is voor iedereen. 
  • Handige Houder voor Riem: Het Bahco Multifunctioneel Mes wordt geleverd met een handige houder die aan de riem kan worden bevestigd. Dit is bijzonder praktisch voor professionals die hun gereedschap binnen handbereik willen houden. De houder zorgt voor mobiliteit en efficiëntie, waardoor je het mes gemakkelijk mee kunt nemen naar verschillende werkplekken.  

Kortom, het Bahco 2446 Multifunctioneel Mes combineert robuustheid, veelzijdigheid en comfort in één krachtig gereedschap. Of je nu een professional bent die dagelijks gereedschap gebruikt of een enthousiaste doe-het-zelver, dit mes biedt de betrouwbaarheid en prestaties die je nodig hebt. Voeg het Bahco 2446 Multifunctioneel Mes toe aan je gereedschapscollectie en ervaar de voordelen van hoogwaardig vakmanschap. 

Specificatie 
Bladlengte  102 mm 
Blad materiaal  RVS 
Lengte  220 mm 
Gewicht  130 gram 
Handvat  Antislip 

14,62 incl. BTW