Bestelformulier

Civos.nl

Krabpot

Ontdek de Ultieme Krabpot voor Avonturiers en Professionals

 

Stap in de wereld van krabben vangen met onze robuuste en efficiënte krabpot. Of je nu een gepassioneerde amateur bent die een nieuwe hobby wil ontdekken of een doorgewinterde professional die op zoek is naar betrouwbaar gereedschap, onze krabpot biedt de perfecte combinatie van kwaliteit, functionaliteit en gebruiksgemak. Met zijn indrukwekkende specificaties en handige functies, is het de ideale metgezel voor avonturen op zee. Bij onze krabpot draait alles om prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak, zodat jij je volledig kunt concentreren op het vangen van de beste krabben.

Voordelen:
 • Maximale vangstkansen met twee ingangen.
 • Hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en stabiliteit.
 • Handige accessoires zoals een baltas en creel haak inbegrepen.
 • Geschikt voor gebruik in zowel professionele als recreatieve omgevingen.
Kenmerken:
 1. Maat en Gewicht:
  • Onze krabpot heeft een royale maat van 69 cm x 43 cm x 43 cm en weegt 17,4 kg, waardoor hij ideaal is voor zowel kleine als grote krabben. Met deze afmetingen biedt hij voldoende ruimte voor een grote vangst, terwijl hij toch compact genoeg is om gemakkelijk te vervoeren en op te bergen.
 2. Frame en Netting:
  • Het frame is vervaardigd van hoogwaardige gegalvaniseerde en gecoate stalen buizen met een diameter van 10 mm, terwijl het netting gemaakt is van stevig polyethyleen gaas met een dikte van 3 mm. Dit zorgt voor een duurzame en effectieve vangst, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.
 3. Ingangen en Accessoires:
  • Met twee ingangen biedt onze krabpot krabben meerdere toegangspunten, waardoor de vangstkansen worden gemaximaliseerd. Bovendien wordt de krabpot geleverd met een handige baltas en een creel haak, zodat je direct aan de slag kunt zonder extra accessoires aan te schaffen. Dit maakt onze krabpot de ideale keuze voor zowel beginnende als ervaren krabvissers.
 4. Versteviging en Stabiliteit:
  • Het frame is verstevigd met drie touwen met een diameter van 10 mm, ondersteund door rubberen strips aan de onderkant voor extra stabiliteit, zelfs bij sterke stromingen en golven. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbare en stabiele krabpot die bestand is tegen de ruwe omstandigheden van de zee.

Met onze krabpot ben je klaar om de wateren te trotseren en je volgende krabavontuur te beleven. Durf jij de uitdaging aan? Ontdek vandaag nog de voordelen van onze krabpot en geniet van een onvergetelijke ervaring op zee!

Specificaties
Afmetingen 69 cm x 43 cm x 43 cm
Gewicht 17,4 KG
Materialen Frame:  Gegalvaniseerde en gecoate stalen buis – 10 mm diameter

Net:  Polyethyleen Gaas – Gevlochten 3 mm

Bevestiging: Rubberen strips aan de onderkant en touw van 10 mm diameter

108,90 incl. BTW