Bestelformulier

Civos.nl

Elka 170000 Waders

Optimale Bescherming in Stijl met de Duurzame Elka 170000 Waders

Ontdek de veelzijdige en duurzame Elka 170000 Waders, ontworpen voor optimale bescherming in alle weersomstandigheden. Met een robuuste constructie van 600 gr. PVC/polyester biedt deze regenbroek betrouwbare bescherming tegen de elementen, waardoor je droog en comfortabel blijft, zelfs tijdens de meest uitdagende regenbuien.

Voordelen van de Elka 170000 Waders:
  • Robuuste Constructie voor Langdurige Duurzaamheid: De regenbroek is doordrenkt met kwaliteit, met een dubbele naad in alle stiksels. Deze extra versteviging zorgt voor duurzaamheid en verlengt de levensduur van de broek, zelfs bij intensief gebruik. Of je nu wandelt, werkt of buitenactiviteiten onderneemt, de Dunlop PVC/Polyester regenbroek is gebouwd om lang mee te gaan.
  • Handige Kenmerken voor Gemak en Comfort: De korte Dunlop laarzen bieden gemak bij elke stap, terwijl de binnenste zak een handige opbergmogelijkheid biedt voor kleine benodigdheden. Verstelbare bretels met Fix-lock zorgen voor een comfortabele pasvorm die op zijn plaats blijft, zelfs tijdens beweging. Deze regenbroek is niet alleen functioneel, maar ook comfortabel in gebruik.
  • Inclusief Reparatieset voor Onvoorziene Situaties: Voor extra gemak is de regenbroek inclusief een reparatieset. Hiermee ben je voorbereid op onverwachte situaties en kun je kleine beschadigingen snel herstellen. Dit voegt extra waarde toe aan je investering en verlengt de levensduur van de regenbroek.
  • Stijlvolle Kleuropties en Uitgebreide Maatopties: Kies uit de klassieke olijfkleur (001) om aan je persoonlijke voorkeur te voldoen. De Elka 170000 Waders, is verkrijgbaar in maten 36-50, met een maat L innerlijke beenlengte van 94 cm. Zo ben je verzekerd van een perfecte pasvorm die aansluit bij jouw behoeften.

Investeer in kwaliteit en comfort met de Duurzame Elka 170000 Waders, de ideale metgezel voor regenachtige dagen en uitdagende weersomstandigheden. Blijf stijlvol beschermd, ongeacht de weersomstandigheden, met deze hoogwaardige regenbroek van Dunlop.

Specificaties
Materiaal 600 gr. PVC/Polyester
Stiksels Dubbele gelaste stiksels
Bretels Fix-Lock
Opberg Binnenzak
Laars Korte Dunlop laars

69,45 incl. BTW