Bestelformulier

Civos.nl

STAPP Narvik

Ontdek het Comfort van Noorse Sokken met de Kracht van Superwash Garens!

Stapp Narvik Sokken, de garantie voor stevigheid en duurzaamheid, brengen de kracht van Superwash garens naar jouw voeten. Ontdek waarom deze sokken een verwennerij zijn voor je voeten en waarom ze de perfecte keuze zijn voor wie extra duurzaamheid zoekt.

Voordelen:
  • Superwash Garens voor Ongewijzigde Kwaliteit na Elke Wasbeurt: Stapp Narvik Sokken worden vervaardigd met de krachtige Superwash garens, waardoor je na elke wasbeurt dezelfde sokkenmaat behoudt. Geen gedoe meer met krimpende sokken! Geniet van de Superwash garantie en ervaar de voordelen van sokken die altijd passen.
  • Perfecte Pasvorm voor Optimaal Draagcomfort: Stapp Narvik Sokken bieden een perfecte pasvorm, waardoor je geniet van optimaal draagcomfort. Dankzij de voorgekrompen eigenschappen blijven deze sokken altijd passend, ongeacht hoe vaak je ze draagt of wast. Stap in het comfort van sokken die zijn ontworpen met jouw tevredenheid in gedachten.
  • Uitstekende Vochtabsorptie voor Droge en Comfortabele Voeten: Deze sokken hebben niet alleen Superwash kracht, maar bieden ook uitstekende vochtopname. Ze absorberen vocht effectief, waardoor je voeten droog en comfortabel blijven, zelfs tijdens lange dagen. Zeg vaarwel tegen vochtige voeten en verwelkom het frisse gevoel van Stapp Narvik Sokken.

Stapp Sokken worden niet alleen gewaardeerd om hun duurzaamheid en comfort, maar ook om hun veelzijdigheid. Of je nu lange dagen op het werk doorbrengt, buiten avonturen beleeft of gewoon ontspant thuis, deze sokken zijn een allround winnaar. Hun stijlvolle ontwerp past moeiteloos bij elke outfit, terwijl de Superwash garens ervoor zorgen dat ze altijd hun vorm behouden. Voeg een vleugje luxe toe aan je dagelijkse routine en gun jezelf het plezier van Stapp Sokken. Comfort, duurzaamheid en stijl, alles in één paar sokken.

Specificaties
Materiaal 50% wol, 50% Polypropyleen
Bijzonderheden Platte naden en voorgekrompen

 

7,95 incl. BTW