Bestelformulier

Civos.nl

STAPP Boston

Ontdek de Kracht van Comfort: STAPP Boston sokken met Coolmax®

STAPP Boston sokken, verrijkt met de kracht van Coolmax® en versterkt met Cordura®. Zijn de ultieme keuze voor wie op zoek is naar werksokken van topkwaliteit. Ontdek waarom deze sokken jouw ideale metgezellen zijn voor duurzaamheid, comfort en topprestaties op de werkvloer.

Voordelen:
  • Krachtige Duurzaamheid voor de Zwaarste Taken: De Cordura® versterking in STAPP sokken Boston biedt ongeëvenaarde duurzaamheid, waardoor ze bestand zijn tegen de zwaarste taken. Of je nu in de bouw, logistiek of een andere veeleisende sector werkt, deze sokken staan garant voor langdurige kracht en slijtvastheid.
  • Optimaal Comfort, Zelfs op de Langste Werkdagen: Dankzij de badstof zool met hak- en teenversterking geniet je van maximaal comfort en schokdemping, zelfs tijdens de langste werkdagen. De naadloze teeneliminatie zorgt voor een soepele ervaring zonder knelpunten, waardoor je de hele dag comfortabel blijft.
  • Altijd Frisse Voeten met Verbeterde Luchtcirculatie: Ventilatiekanalen in de sokken bevorderen een betere luchtcirculatie, waardoor je voeten fris blijven, zelfs onder druk. STAPP sokken Boston zijn ontworpen met het oog op ademend vermogen, wat essentieel is voor comfort gedurende de hele werkdag.
  • Droogte Gegarandeerd met Coolmax® Technologie: Het Coolmax® vierkanalen vezel bevordert effectieve vochtverdamping, waardoor je voeten altijd droog blijven, ongeacht de omstandigheden. Met STAPP sokken Boston ben je verzekerd van droge en comfortabele voeten, zelfs in uitdagende werkomgevingen.
  • Naadloos Gemak voor Onbeperkte Beweging: De niet-voelbare naad aan de teen elimineert knelpunten en biedt naadloos gemak voor onbeperkte beweging. STAPP sokken Boston zijn ontworpen met jouw comfort als prioriteit, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.
  • Perfecte Pasvorm voor Dames en Heren: Elastische boorden voorkomen afknellen en zorgen voor een perfecte pasvorm, geschikt voor zowel dames als heren. STAPP sokken bieden comfort zonder concessies, zodat je met volle focus je werk kunt doen.

Kies voor STAPP sokken Boston en ervaar de ultieme combinatie van kracht en comfort. Deze sokken zijn niet zomaar sokken; het zijn jouw metgezellen voor topprestaties. Ontdek vandaag nog waarom professionals wereldwijd vertrouwen op de hoogwaardige werksokken van STAPP.

Specificaties
Materiaal 40% katoen, 25% coolmax polyester, 20% polyamide, 13% cordura, 2% elastomeer
Hiel en tenen Extra densiteit, voor maximale bescherming

8,25 incl. BTW