Bestelformulier

Civos.nl

Reba Life

Ontdek de Warmtewereld met Onze Extra Lange Thermo Sokken!

Duik in de warmte met onze thermo sokken, speciaal ontworpen voor hen die compromisloze kwaliteit en topprestaties eisen. Deze kniehoge Reba Life sokken bieden niet alleen een perfecte pasvorm maar zijn ook samengesteld met de ideale mix van materialen.

Voordeel:
  • Langdurige Warmte, Van Teen tot Knie: Onze thermo sokken gaan verder dan de norm, reikend tot kniehoogte voor optimale dekking, zelfs op de koudste dagen. Zeg vaarwel tegen koude voeten en ervaar langdurige warmte waar je het het meest nodig hebt.
  • 60% Wol, 40% Polyamine: Een Slimme Samenstelling: Vervaardigd uit een slimme combinatie van materialen – 60% wol en 40% Polyamine. Deze perfecte mix biedt een uitgebalanceerde verhouding tussen isolatie en duurzaamheid, zodat je kunt vertrouwen op warme en sterke sokken.
  • Warmtebehoud zonder Oververhitting: Dankzij het hoge wolgehalte behouden deze Reba Life sokken warmte zonder te oververhitten, waardoor ze veelzijdig zijn voor verschillende weersomstandigheden. Of je nu buiten in de kou staat of binnen geniet van warmte, deze sokken passen zich moeiteloos aan jouw behoeften aan.
  • Prestatiegericht Design voor Elk Avontuur: Of het nu een ijzige expeditie is of een knusse avond thuis. Deze sokken zijn ontworpen voor topprestaties zonder concessies te doen aan comfort. De thermo sokken bieden bescherming en warmte, ongeacht de omgeving.
  • Perfecte Pasvorm voor Optimaal Draagcomfort: Het prestatiegerichte ontwerp van deze sokken omvat een badstof zool met hak- en teenversterking, wat niet alleen extra comfort biedt maar ook schokdemping, zelfs tijdens de langste werkdagen. De naadloze teeneliminatie voorkomt knelpunten, waardoor je de hele dag door comfortabel blijft.
  • Duurzaamheid op Hoog Niveau: Deze thermo Reba Life sokken beloven niet alleen warmte en bescherming tegen de kou, maar ook duurzame prestaties op hoog niveau. Ze zijn de ideale keuze voor hen die op zoek zijn naar sokken die aan de hoogste eisen voldoen.
Kies voor de ultieme bescherming tegen de kou met onze Thermo Sokken.

Wacht niet langer en omarm de warmte op jouw voorwaarden. Ontdek waarom deze Reba Life  sokken jouw beste metgezellen moeten zijn in het trotseren van de koudste dagen. Bestel vandaag nog en geef je voeten de warmte die ze verdienen, waar je ook bent.

Specificaties
Materiaal 60% wol / 40% Polyamine

11,75 incl. BTW