Bestelformulier

Civos.nl

Guy Cotton Arctic

Optimale Voetbescherming met Onze Ademende Technische Sokken voor Veiligheidsschoenen en -laarzen!

Stap in het comfort van innovatie met onze technische Guy Cotton Arctic sokken. Zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de eisen van laarzen en technische schoenen met een waterdicht-ademend membraan. Deze sokken bieden niet alleen uitstekende weerstand tegen slijtage, maar omarmen ook variabele meshstructuren die het hele been en de bovenkant van de voet bedekken.

Voordelen:
  • Ademend Ontwerp voor Langdurig Comfort: Onze Guy Cotton Arctic sokken zijn doordrenkt met een speciaal ontworpen ademend vermogen, waardoor ze ideaal zijn voor langdurig dragen, zelfs in veeleisende omstandigheden. Laat je voeten ademen terwijl je geniet van ongeëvenaard comfort.
  • Waterdicht-Breathable Membraan voor Alle Weersomstandigheden: Of je nu door regenachtige straten loopt of op modderig terrein werkt, ons waterdicht-ademend membraan houdt je voeten droog in alle omstandigheden. Het is de perfecte metgezel voor laarzen en technische schoenen.
  • Uitstekende Slijtvastheid met Variabele Meshstructuren: Onze sokken zijn ontworpen met variabele meshstructuren die zorgen voor uitstekende slijtvastheid, zelfs bij intensief gebruik. Geniet van duurzaamheid zonder concessies aan comfort.
  • Versterkt met Kevlar® voor Langere Levensduur: Met trots presenteren we Guy Cotton Arctic sokken die versterkt zijn met Kevlar® aramidevezels bij de hiel en tenen. Dit verhoogt de weerstand en verlengt de levensduur van de sokken, zelfs in veeleisende omgevingen.
  • Coolmax® Technologie voor Droge Voeten: Onze sokken zijn doordrenkt met Coolmax® polyestervezels, die transpiratie effectief afvoeren en je voeten droog houden, zelfs op warme dagen. Blijf koel en zelfverzekerd, ongeacht de omstandigheden.
  • Praktisch 2-Pack voor Jouw Gemak: In elke verpakking vind je niet één, maar twee paar Guy Cotton Arctic sokken. We begrijpen dat jouw voeten dagelijks de beste zorg verdienen, en daarom bieden we dubbel comfort en bescherming.
Kies voor Hoogwaardige Technische Sokken – Bestel Vandaag Nog!

Ervaar het verschil van Guy Cotton Arctic sokken die ontworpen zijn met jouw comfort in gedachten. Bestel vandaag nog onze technische sokken en geef jouw voeten de bescherming en zorg die ze verdienen. Comfort begint bij de basis, dus kies voor het beste voor jouw voeten.

Specificaties
Materiaal 50% Polyester, 43% Cotton, 4% Aramide, 2% Acrylic en 1% Elastane
Hiel en Tenen Kevlar® aramidevezels

 

18,95 incl. BTW