Bestelformulier

Civos.nl

Caterpillar werksokken

Caterpillar Werksokken: De Onmisbare Krachtpatser onder de Sokken

Duurzaamheid, comfort en kwaliteit komen samen in de Caterpillar werksokken, de onbetwiste krachtpatser onder de sokken. Elk paar is doordacht ontworpen met aandacht voor detail. Waardoor ze onmisbaar zijn voor elke professional die waarde hecht aan prestaties en comfort op de werkvloer.

Voordelen:
  • Verstevigde Hiel en Tenen voor Ongeëvenaarde Duurzaamheid: De Caterpillar werksokken onderscheiden zich door hun verstevigde hiel- en teengebieden. Wat resulteert in extra duurzaamheid en comfort, zelfs tijdens de meest intensieve werkdagen. Of je nu in de bouw, de industrie of elders werkt, deze sokken bieden de ondersteuning die je nodig hebt.
  • Voordelige Bundel: Altijd Voldoende Voorraad: Niets is frustrerender dan het tekort aan sokken. Daarom worden de werksokken geleverd in een voordelige bundel van 3 paar. Dit betekent dat je altijd voldoende voorraad hebt om de hele week door te komen, zonder gedoe met losse sokken.
  • Diverse Maten voor de Perfecte Pasvorm: Elk paar Cat werksokken is beschikbaar in twee maatuitvoeringen, 41-45 en 46-50. Zodat je de perfecte pasvorm kunt kiezen die aansluit bij jouw specifieke behoeften. Het maakt niet uit welke maatvoering je hebt, Caterpillar heeft de ideale werksokken voor jou.
  • Caterpillar Werksokken: Een Investering in Kwaliteit, Comfort en Prestaties: Kies voor de kracht van kwaliteit en het comfort van goed doordacht ontwerp en de duurzaamheid van werksokken. Deze sokken belichamen de essentie van betrouwbare werkkleding en tillen jouw werkervaring naar een hoger niveau.

Of je nu in de bouwsector, de logistiek of een andere veeleisende omgeving werkt, de werksokken zijn er om de uitdagingen van de werkdag aan te gaan. Investeer in het beste voor je voeten en ontdek waarom professionals wereldwijd vertrouwen op de onmisbare krachtpatser onder de sokken – Caterpillar werksokken.

Specificaties
Materiaal 75% katoen, 22% polyester, 3% elastaan
Hiel en tenen Extra densiteit, voor maximale bescherming

8,95 incl. BTW