Bestelformulier

Civos.nl

Planet Europe Track Sport

Optimale Bescherming en Comfort met de Hoge Veiligheidsschoen van Hoogwaardig Leer

Ontdek de ultieme combinatie van veiligheid en comfort met onze hoogwaardige hoge veiligheidsschoen van Planet Europe Track Sport, vervaardigd uit kwalitatief leer. Deze werkschoen, voorzien van een composiet neus en kevlar zool, biedt niet alleen uitstekende bescherming maar is ook opmerkelijk licht van gewicht. Laten we dieper ingaan op de kenmerken die deze schoen tot een betrouwbare keuze maken, waaronder het gebruik van hoogwaardige materialen, het innovatieve ontwerp voor extra ondersteuning, vochtregulerende eigenschappen en de certificering die aantoont dat deze schoen aan de hoogste veiligheidsnormen voldoet.

Voordelen van Planet Europe Track Sport werkschoen:
  • Hoogwaardige Materialen voor Lichtgewicht Comfort: Deze hoge veiligheidsschoen is vervaardigd uit hoogwaardig leer, waardoor duurzaamheid en comfort hand in hand gaan. Het gebruik van een composiet neus en kevlar zool draagt bij aan het lichte gewicht van de schoen, waardoor vermoeidheid wordt verminderd, zelfs na een lange werkdag.
  • Innovatief Ontwerp voor Extra Ondersteuning: Met een dubbele contrefort biedt deze schoen extra ondersteuning, waardoor omzwikkingen worden geminimaliseerd. De stevige veterhaken vereenvoudigen het aanhalen van de veters, terwijl de overneus het leer beschermt tegen slijtage. Dit innovatieve ontwerp zorgt voor optimale stabiliteit en duurzaamheid op de werkvloer.
  • Vochtregulerende Eigenschappen voor Frisheid: Deze veiligheidsschoen is uitgerust met een vochtabsorberende binnenvoering, wat essentieel is voor het behouden van frisheid, zelfs tijdens intensieve werkzaamheden. Het voorkomt dat vocht zich ophoopt en helpt onaangename geurtjes te verminderen.
  • Voldoet aan Hoge Veiligheidsnormen: Deze schoen voldoet aan de EN ISO 20345:2011 S3-SRC norm, wat betekent dat het voldoet aan strikte eisen op het gebied van veiligheid en prestaties. De dubbele slijtvaste en comfortabele PU loopzool biedt grip en stabiliteit op verschillende ondergronden.

Investeer in de perfecte combinatie van bescherming en comfort met onze hoogwaardige hoge Planet Europe Track Sport veiligheidsschoen. Het gebruik van hoogwaardige materialen, het innovatieve ontwerp en de naleving van strenge veiligheidsnormen maken deze schoen tot een onmisbaar item op de werkvloer. Ervaar zelf het verschil met deze schoen die lichtheid en robuustheid combineert voor optimale prestaties.

Specificaties  
Upper Wax Leder
Sluiting Veter
Water-en vuilafstotend Nee
Voetbed Verwisselbare inlegzool
Tussenzool Kevlar
Neus Composiet
Hiel Gesloten, niet extra beschermd
Loopzool (Materiaal) Pu – Polturethaan
Loopzool (Functie) Antislip
Veiligheid S3

Call for Price

Dit product is momenteel niet op voorraad.