Bestelformulier

Civos.nl

No Risk Cole

Ontdek de Veiligheid en Comfort van de No Risk Cole Werkschoen

De No Risk Cole, een zwarte werkschoen met veiligheidsklasse S3, biedt optimale bescherming en comfort op de werkvloer. Met geavanceerde technologieën is deze schoen ideaal voor diverse werkzaamheden in de constructie, metaal, bouw, magazijn en transport.

Voordelen van de No Risk Cole Werkschoen:
  • Veiligheidsklasse S3: Onbezorgd Werken: Met veiligheidsklasse S3 ben je verzekerd van optimale bescherming. De stalen neus, kruipneus, en overneus bieden uitgebreide bescherming, terwijl de extra versteviging bij de hiel slijtage tegengaat.
  • Ademende Voering: Comfort in Alle Omstandigheden: De ademende (cambrelle) voering van de schoen is sneldrogend en vochtregulerend, waardoor je voeten comfortabel blijven, zelfs tijdens intensieve werkzaamheden.
  • Waterafstotend Leer: Geschikt voor Vochtige Omgevingen: De No Risk is waterafstotend, waardoor de schoen ideaal is voor werkzaamheden waar water aan te pas komt. Veiligheid en comfort gaan hand in hand, zelfs in vochtige omstandigheden.
  • Voetbed van Kurk: Extra Loopcomfort: Ervaar extra loopcomfort dankzij het voetbed van kurk. Dit voetbed past zich aan de vorm van je voeten aan en biedt ondersteuning tijdens lange werkdagen.
  • Isolerend en Geschikt voor Alle Seizoenen: De No Risk werkschoen is isolerend en past zich aan de temperatuur aan, waardoor je voeten warm blijven in de winter en koel in de zomer.
  • Antistatische, Antislip Loopzool: Betrouwbare Grip: De loopzool is antistatisch, antislip en slijtvast, waardoor je met vertrouwen kunt bewegen op diverse oppervlakken. Veiligheid op de werkvloer staat voorop.
  • Optimale Bescherming en Comfort in de No Risk Cole: Ontdek waarom de werkschoen een topper is in veiligheid en comfort. Ideaal voor wie veel loopt en veiligheid hoog in het vaandel heeft.

Kies voor de No Risk Cole werkschoen en ervaar de perfecte combinatie van veiligheid, comfort en duurzaamheid. Of je nu in de winterse kou of zomerse hitte werkt, deze schoen staat garant voor betrouwbare bescherming en comfortabele werkdagen.

Specificaties  
Upper Leder nubuck
Sluiting Veter
Water-en vuilafstotend Nee
Voetbed Clima cork system en Camprelle voering
Tussenzool Staal
Neus Steaal en overneus
Hiel Gesloten en  hielversteviging
Loopzool (Materiaal) PU – Polyurethaan en TPU
Loopzool (Functie) Antislip, antistatisch en Slijtvast
Veiligheid S3

 

89,25 incl. BTW