Bestelformulier

Civos.nl

Jallatte Jalaska SAS

Ontdek de Jallatte Jalaska SAS Veiligheidslaarzen S3 voor Optimaal Comfort en Bescherming

Ben je op zoek naar hoogwaardige veiligheidslaarzen die zowel comfortabel als beschermend zijn? De Jallatte Jalaska SAS veiligheidslaarzen S3 bieden de perfecte combinatie. Hier ontdek je waarom deze laarzen ideaal zijn voor veeleisende werkomgevingen.

Duurzaam en Waterafstotend: Gemaakt van olie- en waterafstotend AP23 leder, bieden de Jallatte Jalaska werklaarzen duurzaamheid in veeleisende omstandigheden. Hoewel ze niet waterdicht zijn, zijn ze wel waterafstotend, waardoor ze geschikt zijn voor diverse werkomgevingen.

Makkelijke Instap met Aantreklussen: Dankzij de handige aantreklussen aan de zijkant van de laarzen is de instap eenvoudig. Dit is ideaal voor situaties waarin snelheid van essentieel belang is.

Optimale Bescherming: Uitgerust met een stalen neus en tussenzool bieden de Jalaska veiligheidslaarzen optimale bescherming voor je voeten. Het ongevoerde model zorgt voor ventilatie, waardoor ze comfortabel blijven, zelfs bij langdurig dragen.

Comfortabel en Veilig: Met een zuurbestendige PU-loopzool en een uitneembare, antistatische inlegzool bieden deze laarzen niet alleen bescherming, maar ook dagelijks comfort. De laarzen voldoen aan de antislipweerstand SRC, waardoor je stabiliteit hebt, zelfs op gladde oppervlakken.

Veelzijdig en Stijlvol: Deze Jallatte Jalaska SAS veiligheidslaarzen zijn geschikt voor diverse werkzaamheden. Of je nu in de bouw, industrie, of een andere sector werkt, deze laarzen bieden de veelzijdigheid die je nodig hebt.

Kies voor de Jallatte Jalaska SAS veiligheidslaarzen S3 en ervaar de combinatie van comfort, duurzaamheid en bescherming. Bestel ze vandaag nog en maak je werkdag comfortabeler en veiliger.

Specificaties
Upper AP 23 nerfleder
Sluiting Instap, met lussen
Water-en vuilafstotend Water, vuil en olie afstotend
Voetbed Anatomisch gevormde antistatische Comfort-Tech inlegzool
Tussenzool Staal
Neus Staal
Hiel Gesloten, niet extra beschermd
Loopzool (Materiaal) Softane PU-loopzool (PU – Polyurethaan)
Loopzool (Functie) SRC en olie en zuurbestendige
Veiligheid S3 en SRC

Call for Price

Dit product is momenteel niet op voorraad.