Bestelformulier

Civos.nl

Jallatte Jalartic CAP SAS

Jallatte Jalartic CAP SAS Werklaarzen S3: Optimale Bescherming met Overneus voor Veeleisende Werkomgevingen

Ben je op zoek naar hoogwaardige veiligheidslaarzen met een overneus? De Jallatte Jalartic CAP SAS veiligheidslaarzen S3 zijn een uitstekende keuze, met een combinatie van warmte, bescherming en gebruiksgemak. Deze laarzen zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionals die werken in veeleisende omgevingen, waar veiligheid en comfort cruciaal zijn.

Voordelen:
  • Waterafstotend en Duurzaam: Bescherming tegen Ruwe Omstandigheden: Deze laarzen zijn vervaardigd uit water- en olieafstotend AP 23 nerfleder, wat essentieel is voor werkomstandigheden waarin de laarzen aan ruwe omstandigheden worden blootgesteld. De voering aan de voorkant van de voet, gemaakt van slijtvast non-woven textiel, biedt extra duurzaamheid en is bestand tegen zuren van transpiratie. Dit verlengt de levensduur van de laarzen, waardoor ze een duurzame investering zijn voor langdurig gebruik.
  • Gemakkelijke Instap met Aantreklussen: Snel Aan de Slag: De laarzen zijn voorzien van handige aantreklussen aan de zijkant, waardoor een eenvoudige instap mogelijk is. Dit is niet alleen handig voor situaties waarin tijd cruciaal is, maar het biedt ook efficiëntie en gemak in dagelijkse werkzaamheden.
  • Comfort en Duurzaamheid: Dagelijks Comfort en Betrouwbaarheid: De uitneembare, antistatische Confort-Tech inlegzool zorgt voor dagelijks comfort, terwijl de olie- en zuurbestendige Softane PU-loopzool met twee densiteiten duurzaamheid en betrouwbaarheid biedt. De laarzen voldoen aan de antislipweerstand SRC, waardoor ze geschikt zijn voor diverse ondergronden en situaties.

Deze laarzen bieden niet alleen optimale bescherming en warmte, maar ook dagelijks comfort en betrouwbaarheid. Kies voor de Jallatte Jalartic CAP SAS werklaarzen S3 en ervaar zelf de kwaliteit en functionaliteit die deze laarzen bieden in de meest uitdagende werkomstandigheden. Investeer in de veiligheid en het comfort van hoogwaardige werklaarzen die aan de hoogste normen voldoen. Bestel ze nu en zet de stap naar optimale bescherming op de werkvloer.

Specificaties
Upper AP 23 nerfleder
Sluiting Instap, met lussen
Water-en vuilafstotend Water, vuil en olie afstotend
Voetbed Anatomisch gevormde antistatische Comfort-Tech inlegzool
Tussenzool Staal
Neus Staal en Overneus
Hiel Gesloten, niet extra beschermd
Loopzool (Materiaal) Softane PU-loopzool (PU – Polyurethaan)
Loopzool (Functie) SRC en olie en zuurbestendige
Veiligheid S3 en SRC

 

156,32 incl. BTW