Bestelformulier

Civos.nl

Grisport 803L

Optimale Veiligheid en Comfort met Grisport 803L Werkschoenen

De Grisport 803L, een ware bestseller in de wereld van veiligheidsschoenen, is een hoogwaardige werkschoen die uitblinkt in sterkte en betrouwbaarheid. Deze hoge werkschoen is niet alleen geliefd op bouwplaatsen en werkplaatsen, maar wordt ook veelvuldig gebruikt in veeleisende sectoren zoals de offshore-industrie. Laten we de kenmerken van deze populaire werkschoen nader bekijken.

Bekijk de voordelen van Grisport 803L:
  • Materialen van Topkwaliteit voor Duurzaamheid: De Grisport 803L is vervaardigd van hoogwaardig leer, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en stevigheid van de schoen. Het gebruik van Cambrelle® als voering is niet alleen een garantie voor comfort, maar staat ook bekend om zijn ademende eigenschappen. Hierdoor blijven je voeten droog en fris, zelfs tijdens de zwaarste werkzaamheden. Cambrelle® staat tevens bekend om zijn vochtabsorberende en geurwerende kwaliteiten, waardoor de werkschoenen gedurende de dag comfortabel blijven zitten.
  • Uitgekiende Veiligheidskenmerken: Deze werkschoenen zijn voorzien van een stalen neus, wat bescherming biedt tegen vallende voorwerpen, en een stalen tussenzool die bescherming biedt tegen penetratie van scherpe voorwerpen. Deze eigenschappen maken de Grisport 803L uiterst geschikt voor diverse bouw- en werkplaatsomgevingen waar veiligheid van het grootste belang is. Het unieke Heel Support System® van Grisport voegt extra ondersteuning toe bij de hiel, wat resulteert in beter comfort gedurende de hele werkdag.
  • Optimaal Loopcomfort: De PU/Nitril buitenzool, flexibele tussenzool en uitneembare inlegzool dragen bij aan het ultieme loopcomfort gedurende de dag. Deze sportieve werkschoenen zijn verkrijgbaar in een scala aan maten, variërend van 39 tot 48, zodat elke professional de perfecte pasvorm kan vinden.

Ontdek zelf de optimale combinatie van veiligheid en comfort met de Grisport 803L werkschoenen. Investeer in betrouwbaarheid en duurzaamheid voor al je werkzaamheden op de bouwplaats, in de werkplaats of in veeleisende sectoren zoals de offshore-industrie. Kies voor Grisport en ervaar de ongeëvenaarde kwaliteit van deze bestseller.

Specificaties
Upper Leder
Sluiting Veter
Water-en vuilafstotend Nee
Voetbed Uitneembare inlegzool en  Cambrelle voering
Tussenzool Staal
Neus Stalen neus met perforaties en overneus
Hiel Gesloten, met extra support
Loopzool (Materiaal) PU- Polyurethaan/Nitril
Loopzool (Functie) SRC
Veiligheid S3, SRC en  reflectie strips voor betere zichtbaarheid

107,16 incl. BTW