Bestelformulier

Civos.nl

Gevavi Safety GS73 Modena

Gevavi Safety GS73 Modena: Veilig en Comfortabel Werken

Ontdek de Gevavi Safety GS73 Modena, een lage veiligheidsschoen die is ontworpen met het oog op optimale bescherming en comfort voor werknemers in diverse werkomgevingen. Met een S3-certificering, composiet beschermneus en kevlar tussenzool biedt deze schoen de perfecte combinatie van veiligheid en draagcomfort.

Voordelen:
  • Impact- en Penetratiebescherming voor Veilige Werkomgevingen: De Gevavi GS73 Modena is uitgerust met een composiet beschermneus en kevlar tussenzool, wat uitstekende bescherming biedt tegen impact en penetratie van scherpe voorwerpen. Door te voldoen aan de hoge veiligheidsnormen, is deze schoen een betrouwbare keuze voor werknemers die veiligheid als prioriteit hebben.
  • Optimale Antislip Eigenschappen voor Veilig Manoeuvreren: De combinatie van een EVA-tussenzool en rubberen loopzool zorgt voor optimale antislip eigenschappen. Of u nu op een gladde vloer staat of buiten werkt, deze schoen biedt de nodige grip om veilig te manoeuvreren. Met de Gevavi GS73 Modena kunt u met vertrouwen bewegen, zelfs op uitdagende oppervlakken.
  • Lichtgewicht en Schokabsorberend voor Langdurig Comfort: Naast veiligheid staat comfort centraal in de Gevavi GS73 Modena. De volledige PU-inlegzool absorbeert schokken en biedt langdurig comfort, zelfs tijdens lange werkdagen. Het gebruik van lichtgewicht materialen zorgt ervoor dat uw voeten fris en energiek blijven, waardoor u zich kunt concentreren op uw taken zonder afleiding.
  • Antislip met SRC-Certificering voor Extra Veiligheid: Met de SRC-certificering voldoet de Gevavi GS73 Modena aan strikte antislipnormen. Dit verhoogt de veiligheid op de werkvloer aanzienlijk, waardoor u met vertrouwen kunt bewegen en werken, wetende dat uw schoeisel u beschermt tegen valpartijen.

Kortom, de Gevavi GS73 Modena is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een perfecte balans tussen veiligheid en comfort tijdens het werken. Met deze schoen kunt u met volledig vertrouwen uw taken uitvoeren, wetende dat uw voeten goed beschermd en comfortabel zijn. Maak de overstap naar veilig en comfortabel werken met de Gevavi GS73 Modena.

Specificaties
Upper Fly knit
Sluiting Veter
Water-en vuilafstotend Nee
Voetbed PU-inlegzool
Tussenzool Kevlar
Neus Composiet
Hiel Gesloten, niet beschermd
Loopzool (Materiaal) EVA / Rubber
Loopzool (Functie) SRC
Veiligheid S3 en SRC

Call for Price

Dit product is momenteel niet op voorraad.