Bestelformulier

Civos.nl

Dunlop Purofort+

Dunlop Purofort+ Werklaarzen: Optimaal Beschermd met Thermisch Comfort

Ontdek de Dunlop Purofort+ werklaarzen, de ideale combinatie van het standaard Purofort model en de thermo+ varianten. Met een indrukwekkende thermische isolatie tot -20 graden Celsius behouden deze laarzen alle voordelen van een Purofort werklaars. De S5 normering garandeert een stalen neus, een stalen zool en een loopzool met SRC antislipnormering.

Hier lees je waarom de Purofort+ de perfecte keuze is voor veeleisende werkomgevingen:
  • Thermische Isolatie: Comfortabel Werken in Koud Weer: De Purofort+ biedt thermische isolatie tot -20 graden Celsius, waardoor je comfortabel kunt werken, zelfs in koude omstandigheden. Deze laarzen houden je voeten warm en beschermd, ongeacht het weer.
  • Volledige Bescherming: Hoogste Veiligheidsnormering Gegarandeerd: Met de S5 normering voldoet deze laars aan de hoogste veiligheidseisen, inclusief een stalen neus en een stalen zool voor optimale bescherming. Ongeacht de risico’s op de werkvloer, ben je met de Purofort+ volledig beschermd.
  • Antislip Prestaties: Zekerheid op Gladde Ondergronden: De loopzool met SRC antislipnormering zorgt voor uitstekende grip op verschillende ondergronden, minimaliseert het risico op uitglijden en verhoogt de veiligheid op de werkvloer.
  • Perfecte Pasvorm: Comfortabel en Beschermend: De voorgevormde schacht past perfect om de benen, wat niet alleen comfortabel is, maar ook zorgt voor een goede afdichting tegen vloeistoffen. Deze pasvorm draagt bij aan het draagcomfort gedurende lange werkdagen.
  • Breed Inzetbaar: Veiligheid voor Diverse Toepassingen: Deze laarzen zijn breed inzetbaar dankzij hun vloeistofdichtheid, isolerende eigenschappen en lichte gewicht. Bovendien zijn ze beschikbaar in een brede maatboog, waardoor iedereen de perfecte pasvorm kan vinden.

Ontdek de ultieme combinatie van topklasse bescherming en thermisch comfort met de Dunlop Purofort+ werklaarzen. Investeer vandaag nog in hoogwaardige veiligheid op de werkvloer.

Specificaties   
Upper  Rubber 
Sluiting  Instap 
Water-en vuilafstotend  Ja, waterdicht. 
Voetbed  Antibacteriele voering en Thermo
Tussenzool  Kevlar 
Neus  Staal, geen overneus  
Hiel   Gesloten, niet extra beschermd 
Loopzool (Materiaal)  PU- Polyurethaan 
Loopzool (Functie)  SRC 
Veiligheid  S5, SRC  

 

97,54 incl. BTW