Bestelformulier

Civos.nl

Dunlop Purofort Thermo+

Dunlop Purofort Thermo+ Full Safety: Maximale Bescherming in Extreme Kou

Wanneer je in extreem koude omstandigheden werkt, zijn de Dunlop Purofort Thermo+ Full Safety werklaarzen onmisbaar. Met zowel S5 als S4 certificering bieden deze laarzen optimale bescherming tegen oliën, vetten, logen, zuren en scherpe voorwerpen, terwijl ze je voeten warm houden, zelfs bij temperaturen tot -50 °C.

Ontdek hier waarom deze laarzen de ideale keuze zijn voor veeleisende werkomgevingen:
  • Veiligheidscertificering: Robuuste Bescherming voor Veeleisende Omgevingen: Deze werklaarzen zijn uitgerust met zowel S5 als S4 certificering, wat een uitgebreide bescherming biedt tegen een scala aan stoffen. Van oliën en vetten tot logen, zuren en scherpe voorwerpen, deze laarzen zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van diverse industrieën. Ze bieden een betrouwbare bescherming in de meest veeleisende omgevingen.
  • Antislip Prestaties: Zekerheid op Gladde Ondergronden: Dankzij de SRC certificering en een speciaal ontworpen vuillossende zool bieden deze laarzen uitstekende grip op verschillende ondergronden. Zelfs op gladde en moeilijke oppervlakken wordt het risico op uitglijden geminimaliseerd. Werk met vertrouwen, zelfs als de omstandigheden uitdagend zijn.
  • Isolatie tegen Kou: Warme Voeten bij Extreme Temperaturen: Eén van de meest indrukwekkende kenmerken van deze laarzen is hun thermische isolatie tot -50 °C. Of je nu in de bouw, de agrarische sector of in andere veeleisende omgevingen werkt, deze laarzen zorgen ervoor dat je voeten warm en comfortabel blijven, zelfs in de meest extreme kou.
  • Comfortabel en Lichtgewicht: Voorkom Vermoeide Voeten: Het lichtgewicht ontwerp van de laarzen voorkomt vermoeidheid, zelfs bij langdurig gebruik. De vernieuwde inlegzool biedt niet alleen een optimale vochtabsorptie maar absorbeert ook energie, waardoor je comfort ervaart, zelfs tijdens de langste werkdagen.
  • Duurzaam en Praktisch: Betrouwbaarheid voor Diverse Sectoren: Deze laarzen zijn niet alleen duurzaam en bestand tegen slijtage, maar ze zijn ook antistatisch, energieabsorberend en voorzien van een anti-bacteriële behandeling voor een optimaal draagcomfort. Of je nu werkt in de bouw, de agrarische sector of de visserij, deze laarzen bieden niet alleen praktische oplossingen, maar ook duurzame betrouwbaarheid in veeleisende omstandigheden.

Kies voor maximale bescherming en comfort in extreme kou met de Dunlop Purofort Thermo+ Full Safety werklaarzen. Investeer in laarzen die voldoen aan de hoogste normen en die je voeten warm en beschermd houden, ongeacht de omstandigheden.

Specificaties   
Upper  Rubber 
Sluiting  Instap 
Water-en vuilafstotend  Waterdicht 
Voetbed  Schokabsorptie voetbed 
Tussenzool  Staal 
Neus  Ja, Staal 
Hiel  Gesloten, niet extra beschermd 
Loopzool (Materiaal)  PU – Polyurethaan 
Loopzool (Functie)  SRC en Brandstof- en oliebestendig 
Veiligheid  S5 CI CR SRC 

 

140,44 incl. BTW