Bestelformulier

Civos.nl

Dunlop Purofort Professional D460933

Dunlop Purofort Professional D460933 Werklaarzen: Duurzaamheid, Bescherming en Comfort in Één

Ontdek de Dunlop Purofort Professional D460933 werklaarzen, ontworpen om een perfecte balans te bieden tussen kwaliteit en betaalbaarheid. Met hun donkergroene kleur zijn deze laarzen speciaal geschikt voor agrarische toepassingen, waar ze optimale bescherming en draagcomfort bieden, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijkse werkzaamheden.

Lees verder waarom deze veiligheidslaars met stalen neus en zool de ideale keuze is voor veeleisende werkomgevingen:
  • Waterdicht en Duurzaam: Betrouwbare Bescherming tegen Elementen: De D460933 laarzen zijn volledig waterdicht, wat essentieel is om je voeten droog te houden tijdens diverse werkzaamheden. Met een 04-classificatie behoren ze tot de één na hoogste categorie, wat wijst op duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs in veeleisende omstandigheden.
  • Veiligheid en Bescherming: Gecertificeerde Betrouwbaarheid: Hoewel ze geen stalen neus hebben, voldoen de laarzen aan de 04-certificering volgens EN ISO 20347:2012, wat garant staat voor essentiële bescherming. De SRA-gecertificeerde zool biedt uitstekende slipbestendigheid, waardoor het risico op uitglijden wordt geminimaliseerd. Antistatische eigenschappen en schokdemping zorgen voor veiligheid en comfort gedurende de hele dag.
  • Comfortabel Draagcomfort: Perfecte Pasvorm voor Dagelijks Gebruik: De perfecte pasvorm zorgt niet alleen voor bescherming maar ook voor ultiem draagcomfort, waardoor deze laarzen geschikt zijn voor dagelijks gebruik. De brede maatboog maakt het mogelijk om voor iedereen een comfortabele optie te vinden.
  • Breed Inzetbaar: Geschikt voor Diverse Werkomgevingen: Deze laarzen zijn geschikt voor diverse werkomgevingen dankzij hun eigenschappen zoals vloeistofdichtheid, isolatie en lichtgewicht ontwerp. Ideaal voor agrarisch gebruik, waar duurzaamheid en comfort essentieel zijn.

Investeer in de Dunlop Purofort Professional D460933 werklaarzen en ervaar de perfecte combinatie van comfort en bescherming tijdens je dagelijkse werkzaamheden.

Specificaties   
Upper  Rubber 
Sluiting  Instap 
Water-en vuilafstotend  Waterdicht 
Voetbed  Schokabsorptie voetbed 
Tussenzool  Rubber 
Neus  Nee 
Hiel  Gesloten, niet extra beschermd   
Loopzool (Materiaal)  PU – Polyurethaan 
Loopzool (Functie)  SRA 
Veiligheid  SRA 

 

68,93 incl. BTW