Bestelformulier

Civos.nl

Bekina StepliteX Thermoprotec

Bescherm Uw Voeten Tegen Extreme Kou met de Bekina StepliteX Thermoprotec Werklaars

Heeft u last van koude voeten tijdens winterse dagen? De Bekina StepliteX Thermoprotec werklaars is dé oplossing! Ontworpen om uw voeten warm te houden bij temperaturen tot -40°C, biedt deze laars niet alleen optimale isolatie maar ook een comfortabele pasvorm en duurzaamheid.

Ontdek hier waarom deze werklaars uw ideale metgezel is in barre weersomstandigheden.
  • Uitstekende Isolatie: Warmte bij Extreme Temperaturen: De Thermoprotec laars onderscheidt zich door zijn uitmuntende isolatie, specifiek ontworpen om uw voeten warm te houden, zelfs bij temperaturen tot -40°C. Of u nu buiten werkt in de bouw, landbouw of andere koude omgevingen, deze laars biedt de bescherming die uw voeten nodig hebben.
  • Flexibel en Lichtgewicht: Comfort zonder Compromissen: In tegenstelling tot veel andere thermolaarzen is de Bekina StepliteX Thermoprotec vervaardigd van flexibel materiaal en heeft het een bredere pasvorm. Dit zorgt niet alleen voor optimale bewegingsvrijheid maar maakt de laars ook lichtgewicht. Ervaar comfort zonder compromissen, zelfs in veeleisende werkomstandigheden.
  • Schokabsorberende Zool en Hiel: Bescherming en Comfort op Oneffen Terrein: De extra dikke zool en schokabsorberende hiel van de Thermoprotec bieden niet alleen bescherming tegen koude ondergronden maar zorgen ook voor extra comfort, zelfs op oneffen terrein. Uw voeten worden beschermd en uw loopcomfort wordt geoptimaliseerd.
  • Veiligheid op de Werkplek: Metaalvrij en Optimaal Beschermd: Voorzien van een metaalvrije beschermende neus en zool voldoet de Bekina StepliteX Thermoprotec aan de S5 veiligheidsklasse. Dit betekent optimale bescherming op de werkplek. Uw voeten zijn veilig, zelfs in uitdagende omstandigheden.
  • Duurzaamheid: Langdurig Plezier van Uw Werklaarzen: Deze rubberen werklaars is niet alleen warm en comfortabel, maar ook duurzaam. De Thermoprotec is ontworpen om lang mee te gaan, waardoor u langdurig plezier zult hebben van deze investering in uw werkcomfort.

Kies voor de Bekina StepliteX Thermoprotec en ervaar de perfecte combinatie van warmte, comfort en bescherming tijdens uw werkzaamheden in koude omstandigheden. Investeer in uw voetcomfort en werk met vertrouwen, ongeacht het weer.

Specificaties   
Upper  Neotane 
Sluiting  Instap 
Water-en vuilafstotend  Waterdicht 
Voetbed  Extra dik en gevoerd 
Tussenzool  Rubber 
Neus  Ja, Composiet 
Hiel  Beschermd 
Loopzool (Materiaal)  PU – Polyeruthaan 
Loopzool (Functie)  SRC 
Veiligheid  S5 en SRC 

 

94,95 incl. BTW