Bestelformulier

Civos.nl

Wateralmanak Deel 2

Optimaliseer Je Vaarervaring:

Ontdek ANWB Wateralmanak Deel 2

Nieuwe versie 2024! 

Sta je op het punt om het water op te gaan en zoek je naar een betrouwbare gids die je door de waterwegen van Nederland leidt? Zoek niet verder! De ANWB Wateralmanak Deel 2 Editie 2024 is jouw onmisbare metgezel voor een soepele en probleemloze vaarervaring. Dit complete naslagwerk biedt alle informatie die je nodig hebt, inclusief bedieningstijden van bruggen en sluizen, en nog veel meer.

Voordelen:
  • Volledige bedieningstijden van bruggen en sluizen: Met Wateralmanak Deel 2 heb je toegang tot alle bedieningstijden van bruggen en sluizen in Nederland, waardoor je je reis nauwkeurig kunt plannen en onnodige vertragingen kunt vermijden.
  • Koppeling met ANWB waterkaarten: De brugnummers in de almanak verwijzen naar actuele ANWB waterkaarten, waardoor je altijd beschikt over de meest gedetailleerde en up-to-date informatie tijdens je vaartocht.
  • Praktische informatie over jachthavens: Naast bedieningstijden bevat de almanak ook praktische informatie over meer dan 1000 jachthavens, inclusief openingstijden en voorzieningen, om je verblijf aan wal zo comfortabel mogelijk te maken.
  • Jaarlijkse herziening voor actuele informatie: Wateralmanak Deel 2 wordt jaarlijks herzien, waardoor je altijd verzekerd bent van de meest recente informatie aan boord, essentieel voor een vlotte vaarervaring.
Waarom ANWB Wateralmanak Deel 2 Editie 2024?

Met de ANWB Wateralmanak Deel 2 aan boord ben je voorbereid op elke situatie die je tegenkomt tijdens je vaartocht door Nederlandse waterwegen. Of je nu een doorgewinterde kapitein bent of net begint aan je avontuur, deze almanak biedt de essentiële informatie en praktische tips om je vaarervaring te optimaliseren.

Kortom, met ANWB Wateralmanak Deel 2 Editie 2024 aan boord van je motor- of zeilboot ben je verzekerd van een soepele en plezierige vaarervaring. Dankzij de uitgebreide informatie over bedieningstijden van bruggen en sluizen, gekoppeld aan praktische details over jachthavens, biedt deze almanak alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vaartocht. Wacht niet langer en haal vandaag nog jouw exemplaar in huis om optimaal te genieten van al het moois dat de Nederlandse wateren te bieden hebben!

22,77 incl. BTW