Bestelformulier

Civos.nl

ANWB Waterkaart Nederlandse Kust

Ontdek de Nederlandse Kust als Nooit Tevoren met de Vernieuwde ANWB Waterkaarten!

 

ANWB introduceert met trots de nieuwste editie van de Waterkaarten, nu landdekkend met een volledig nieuwe ondergrond, indeling, nummering, en inclusief de Wadden en Nederlandse Kust. Deze waterkaarten zijn een onmisbare metgezel voor elke schipper die de Nederlandse wateren wil verkennen. In dit artikel duiken we in de vernieuwingen en onmisbare functies van de ANWB Waterkaarten, zodat je jouw vaaravonturen nog beter kunt plannen.

Betrouwbare Gids voor de Nederlandse Kust

Of je nu een doorgewinterde zeiler bent of een recreatieve kapitein, de ANWB Waterkaarten bieden de betrouwbare begeleiding die je nodig hebt. Specifiek ontworpen voor de Nederlandse kust, geeft deze waterkaart met een schaal van 1:50.000 (1 cm = 500 m) je gedetailleerde inzichten voor een soepele vaart.

Belangrijkste Kenmerken:
  • Brugnummers en Wateralmanak 2 Referenties: Uniek gemarkeerde brugnummers verwijzen naar Wateralmanak 2, waardoor je niet alleen kaartinformatie hebt, maar ook aanvullende details voor een verrijkte vaarervaring.
  • Waterstanden en -diepten voor Veilige Navigatie: Essentiële informatie om veilig langs de Nederlandse kust te navigeren, inclusief waterstanden en -diepten voor elke situatie.
  • Inzetkaarten en Uitgebreide Legenda: Overzichtelijke inzetkaarten van belangrijke havens en plaatsen, samen met een gedetailleerde legenda voor probleemloze navigatie.
  • Scheur- en Watervast voor Duurzaamheid: Bestand tegen regen, wind en spatwater, waardoor de waterkaart scheur- en watervast is voor duurzaam gebruik. 

Voeg de vernieuwde ANWB Waterkaart van de Nederlandse Kust toe aan je uitrusting en ontdek de vrijheid van zorgeloos varen. Deze waterkaart is niet alleen een navigatiehulpmiddel maar een onmisbare metgezel voor elke schipper die het Nederlandse water avontuurlijk wil verkennen. Vaar met vertrouwen en ontdek de Nederlandse Kust als nooit tevoren met de nieuwste ANWB Waterkaarten! Bovenkant formulier.

16,90 incl. BTW

Uitverkocht