Bestelformulier

Civos.nl

ANWB Waterkaart Hollandse Plassen

ANWB Waterkaart – Ontdek de Hollandse Plassen als Nooit Tevoren!

 

Vaar met vertrouwen door de Hollandse Plassen met de vernieuwde ANWB Waterkaart! Met een landdekkende scope, een frisse ondergrond, een herziene indeling en nieuwe nummering, zijn deze kaarten nu ook inclusief de Wadden en de Nederlandse Kust. In dit artikel ontdekken we waarom deze waterkaart onmisbaar is voor elke schipper die de betoverende wateren van de Hollandse Plassen wil verkennen. 

De Ultieme Navigatiepartner voor de Hollandse Plassen

Geen enkele schipper gaat in Nederland het water op zonder de ANWB Waterkaarten, jouw betrouwbare navigatiepartner. Deze kaarten zijn onmisbaar voor elke avontuurlijke zeiler, motorbootvaarder of watersporter die de Hollandse Plassen wil doorkruisen. De kaarten zijn niet alleen scheur- en watervast, maar ook voorzien van essentiële informatie voor een veilige en plezierige vaart.

Kenmerken van de Hollandse Plassen Waterkaart

Deze waterkaart, met een schaal van 1:50.000 (1 cm = 500 m), biedt schippers een schat aan informatie om de Hollandse Plassen te verkennen:

  • Betrouwbare en Gedetailleerde Nautische Informatie: Ontvang up-to-date kaartinformatie voor een soepele navigatie door de schilderachtige wateren van de Hollandse Plassen.
  • Brugnummers die Verwijzen naar Wateralmanak 2: Met een slimme verwijzing naar aanvullende informatie ben je altijd goed geïnformeerd, direct vanaf de kaart.
  • Waterstanden en -diepten: Cruciale gegevens om veilige routes te plannen en de diepte van de wateren te begrijpen.
  • Inzetkaarten van Belangrijkste Havens en Plaatsen: Overzichtelijke kaarten van de belangrijkste locaties voor een geïnformeerde vaarervaring.
  • Uitgebreide Legenda: Een heldere uitleg van symbolen en termen, waardoor je snel de benodigde informatie kunt vinden.
  • Scheur- en Watervast: Duurzaamheid gegarandeerd, zodat de kaart bestand is tegen de uitdagingen van water en weer.

Ontdek de Hollandse Plassen als nooit tevoren met de vernieuwde ANWB Waterkaart. Voeg deze onmisbare gids toe aan je uitrusting en geniet van zorgeloze vaartochten door dit betoverende Nederlandse watersportparadijs. Met gedetailleerde kaarten en essentiële informatie aan boord, wordt elke tocht een onvergetelijk avontuur op de Hollandse Plassen!

16,90 incl. BTW