Bestelformulier

Civos.nl

ANWB Waterkaart Grote Rivieren

ANWB Waterkaart Grote Rivieren – Jouw Onmisbare Navigatiepartner voor de Grote Rivieren

 

Stap aan boord met vertrouwen, want de ANWB Waterkaart Grote Rivieren zijn in een nieuw jasje gestoken! Deze landdekkende navigatiegidsen zijn voorzien van een frisse ondergrond, een heldere indeling, een vernieuwde nummering en beslaan nu zelfs de Wadden en de Nederlandse Kust. In dit artikel ontdekken we waarom deze herziene waterkaarten onmisbaar zijn voor elke schipper die de Grote Rivieren verkent.

De Vertrouwde Nautische Metgezel voor Watersporters

Voor elke watersporter in Nederland zijn de ANWB Waterkaarten een betrouwbare en onmisbare metgezel. De vernieuwde versies bieden cartografische en nautische informatie die essentieel is voor een vlotte en veilige vaart. Van doorgewinterde schippers tot nieuwkomers, niemand gaat het water op zonder deze waardevolle navigatiegidsen.

Kenmerken van de Grote Rivieren Waterkaart

 De Grote Rivieren Waterkaart, op een schaal van 1:50.000 (1 cm = 500 m), is speciaal ontworpen voor een gedetailleerde verkenning van dit prachtige vaargebied.

De kaart bevat:
  • Betrouwbare en Gedetailleerde Nautische Informatie: Voorzien van actuele en nauwkeurige gegevens om schippers te begeleiden bij hun reis op de Grote Rivieren.
  • Brugnummers die Verwijzen naar Wateralmanak 2: Een slimme koppeling naar aanvullende informatie, waardoor schippers direct toegang hebben tot essentiële gegevens voor een soepele doorvaart.
  • Waterstanden en -diepten: Cruciale informatie om de diepte van de wateren te begrijpen en veilige routes te plannen.
  • Inzetkaarten van Belangrijke Havens en Plaatsen: Een overzicht van de meest relevante locaties voor een geïnformeerde vaarervaring.
  • Uitgebreide Legenda: Heldere uitleg van symbolen en termen, waardoor schippers snel de benodigde informatie kunnen vinden.
  • Scheur- en Watervast: Duurzaamheid gegarandeerd, zodat de kaart bestand is tegen de uitdagingen van water en weer.

Of je nu een ontspannen tocht maakt of je vaardigheden aanscherpt, de nieuwe generatie ANWB Waterkaart Grote Rivieren, is jouw betrouwbare gids op het water. Voeg deze onmisbare navigatiepartner toe aan je uitrusting en navigeer met vertrouwen door de adembenemende wateren van de Grote Rivieren.

16,90 incl. BTW