Bestelformulier

Civos.nl

Le Essenze de Elda – Thomas

Textielspray Thomas – Omarm de Zomer met een Bloemige Weelde

Breng het zomerse gevoel naar je leefruimte met Textielspray Thomas, een meesterlijk samengestelde spray door Le Essenze di Elda. Deze uitzonderlijke spray omhult je met een weelderige bloemige geur, subtiel aangevuld met een vleugje musk, als een verfrissend boeket op tafel. Ervaar de poederige noten die doen denken aan de heerlijke geur van Zwitsal, waardoor Textielspray Thomas een uniek en herkenbaar karakter krijgt.

Bloemige Frisheid met een Vleugje Musk

Laat Textielspray Thomas je onderdompelen in een heerlijk zomers gevoel. De combinatie van bloemige tonen, verweven met een subtiele muskusgeur, roept de frisheid op van een nieuw boeket op tafel. Het vleugje Zwitsal voegt een bekend en vertrouwd element toe, waardoor de geur een onderscheidende en vertrouwde twist krijgt.

Verfris en Verwen

Een simpele spray, gehanteerd op een afstand van minimaal 30 cm, brengt gordijnen, spreien, banken en stoffen tot leven met de heerlijke geur van Textielspray Thomas. Pas de intensiteit aan naar jouw persoonlijke voorkeur en creëer een omgeving van frisheid en comfort die je zintuigen streelt.

Langdurige Zomerse Genoegens

Textielspray Thomas wordt geleverd in een royale bus met een inhoud van 400 ml, zodat je langdurig kunt genieten van de bloemige weelde die deze spray te bieden heeft. De ruime hoeveelheid zorgt ervoor dat je herhaaldelijk kunt genieten van de verfrissende geur, waardoor je leefruimte doordrenkt wordt met zomerse genoegens.

Voeg een vleugje zomerse frisheid toe aan je textiel met Textielspray Thomas. Laat je betoveren door de bloemige geur en creëer een sfeer van ontspanning en vreugde met een simpele spray. Ervaar de zomer in elke ruimte en laat Textielspray Thomas je meenemen op een reis van zinnenprikkelende aroma’s!

14,96 incl. BTW