Bestelformulier

Civos.nl

Le Essenze de Elda – Smeraldo

Geef je was een betoverende geur met Smeraldo Wasparfum

 

Ontdek de betoverende witte muskgeur van Smeraldo wasparfum, met zachte en lichtzoete ondertonen van vijgen die de aanwezigheid van margriet en wilde roos versterken.

Smeraldo Beleving

Laat je meevoeren naar de prachtige dorpjes langs de Smaragdkust, ook wel bekend als Costa Smeraldo, op het betoverende Sardinië. Dit eiland, met zijn smaragdgroene wateren, witte stranden en luxe resorts, is uitgegroeid tot een van de meest geliefde hotspots van Italië. Ervaar de unieke geuren van het eiland, met aroma’s van Macchia: wilde tijm, rozemarijn, mirte, cactusvijgen en dwergeiken. Het is een olfactorische reis naar La Dolce Vita!

Smeraldo Wasparfum

Smeraldo, Italiaans voor smaragd, is zorgvuldig gekozen voor deze geur. Smaragd, een beril-aluminiumsilicaat, behoort tot de berilgroep en is verwant aan de aquamarijn. De kleur varieert van grasgroen tot donkergroen door de aanwezigheid van chroom. Vindplaatsen zijn onder andere Colombia, Brazilië, Zuid-Afrika en het Oeralgebergte. De Romeinen beschouwden smaragd als de steen van de godin Venus, symbool van schoonheid.

De Lente en Zomer geur

Smeraldo wasparfum is een geur die perfect past bij de lente en zomer, maar voel je vrij om het in andere seizoenen te gebruiken.

Verkrijgbaar in handige formaten – 500 ML en 100 ML

Een fles van 500 ml is goed voor maar liefst 100 wasbeurten bij normaal gebruik, met ongeveer 5 ml per volle wastrommel.

Eenvoudig in gebruik

Voeg enkele druppels Smeraldo wasparfum toe aan je reguliere wasmiddel voor een betoverende geur. Giet het in het kleine spoelbakje naast je gewone wasmiddel, zodat de parfum volledig wordt opgenomen tijdens de laatste spoeling (maximaal 5 ml per volle wastrommel). Ervaar de luxe van Smeraldo en geniet van een verfrissende geur op je wasgoed.

Specificaties
Geschikt voor type was Alle
Substantie Vloeibaar
Type wasmiddel Hoofdwas
Gevarenaanduiding

(H-zinnen)

H317 | H319 | H411 | Kan een allergische huidreactie veroorzaken, Veroorzaakt ernstige oogirritatie, Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen
Voorzorgsaanduiding (P-zinnen) P101 | P102 | P305+P351+P338 | P337+P313 | P501 | Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden, Buiten het bereik van kinderen houden, BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water

9,9529,95 incl. BTW