Bestelformulier

Civos.nl

Le Essenze de Elda – Petali di Rosa

Textielverfrisser Petali di Rosa – Omarm Romantiek in Je Textiel

 

Laat de romantiek tot volle bloei komen in je textiel met de Textielverfrisser Petali di Rosa, een meesterlijk samengestelde spray door Le Essenze di Elda. Geniet van de weelderige, zachte romantische geur van rozen die je moeiteloos meeneemt naar de dromerige sferen van een vers boeket rozen.

Romantische Rozenpracht om Bij Weg te Dromen

Textielverfrisser omhult je textiel met een heerlijke zachte, romantische rozengeur. Deze spray, vergelijkbaar met de wasparfum, verspreidt een bloemige, zachte, frisse en dromerige geur – precies zoals een boeket verse rozen. De romantische noten prikkelen de zintuigen en creëren een betoverende sfeer in elke ruimte.

Laat Je Textiel Baden in Romantiek

Met een eenvoudige spray, op een afstand van minimaal 30 cm, transformeer je gordijnen, spreien, banken en stoffen in een oase van romantiek. Pas de intensiteit aan volgens je eigen voorkeur en geniet van de langdurige romantische geur die Textielverfrisser Petali di Rosa op je textiel achterlaat. De subtiele geur blijft enkele dagen aanwezig, waardoor je langdurig kunt genieten van de romantische ambiance.

Een Overvloed van Romantiek in een Bus

Textielverfrisser wordt geleverd in een royale bus van 400 ml, waarmee je keer op keer je textiel kunt onderdompelen in de betoverende geur van romantische rozenpracht. De ruime inhoud zorgt ervoor dat je ruimschoots kunt genieten van de romantische beleving, en de handige spray maakt het aanbrengen moeiteloos.

Creëer een omgeving van pure romantiek en weelde met Textielverfrisser Petali di Rosa. Laat je textiel bloeien als een vers boeket rozen en geniet van een omgeving doordrenkt met romantiek en dromerige frisheid. Ervaar de romantiek in elke vezel van je textiel!

14,96 incl. BTW