Bestelformulier

Civos.nl

Le Essenze de Elda – Luna

Ervaar het Frisse Voorjaarsgevoel met Luna Wasparfum – Vers Gemaaid Gras en Katoenbloem

 

Duik in de verkwikkende geurervaring van Luna wasparfum, een frisse melange die direct herinnert aan het zonnige voorjaar. Ontdek de geur van vers gemaaid gras, met een subtiele vleug katoenbloem en kokos.

Beleef Luna Wasparfum: Een Aangenaam Voorjaarsgevoel

Ontdek hoe Luna Wasparfum je meeneemt naar een aangenaam gevoel, geassocieerd met een stralend voorjaar. Geniet van de verfrissende geur van vers gemaaid gras, met hints van katoenbloem en een subtiele toets kokos.

Geschikt voor Elk Seizoen: Luna’s Veelzijdigheid

Verken de veelzijdigheid van Luna, geschikt voor elk seizoen, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van deze heerlijke geur.

Inhoudskeuzes – 500 ML of 100 ML: Langdurige Frisheid

Leer over de beschikbare inhoudsopties van Luna Wasparfum (500 ml of 100 ml) en ontdek hoe langdurige frisheid wordt gegarandeerd bij normaal gebruik.

Effectief Gebruik van Wasparfum: Transformeer Je Wasgoed

Ontvang instructies over hoe je wasparfum effectief toevoegt aan je reguliere wasmiddel. Voeg enkele druppels toe aan het spoelbakje voor een verkwikkende geurbeleving tijdens de laatste spoeling. (max. 5 ml per volle wastrommel)

Verkwikkende Geurbeleving voor Je Wasgoed

Ervaar het frisse voorjaarsgevoel met Luna Wasparfum en geniet van een verkwikkende geurbeleving op je wasgoed. De reis door de verkwikkende geuren van Luna Wasparfum belooft niet alleen een frisse was maar ook een opwindende ontdekking van de geuren van het voorjaar. Laat Luna je wasgoed transformeren en geniet van de verfrissende aroma’s van vers gemaaid gras en bloeiende katoenbloemen.

Specificaties
Geschikt voor type was Alle
Substantie Vloeibaar
Type wasmiddel Hoofdwas
Gevarenaanduiding

(H-zinnen)

H315 | H317 | H411 | Veroorzaakt huidirritatie, Kan een allergische huidreactie veroorzaken, Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen
Voorzorgsaanduiding (P-zinnen) P101 | P102 | P273 | P280 | P333+P313 | P501 | Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden, Buiten het bereik van kinderen houden, Voorkom lozing in het milieu, BIJ CONTACT MET DE OGEN: Uitspoelen met water.

 

9,9529,95 incl. BTW