Bestelformulier

Civos.nl

Le Essenze de Elda – Aqua Marina

Beleef de Frisheid van de Middellandse Zee met Aqua marina Wasparfum – Een Zomerse Geursensatie

 

Laat je meevoeren naar de azuurblauwe wateren van de Middellandse Zee bij Portofino met Aqua marina wasparfum, een verkwikkende en bloemige geursensatie met muskusachtige ondertonen. Stel je voor: een zwoel zomerbriesje op een Mediterraans terras, ergens aan de betoverende kust van Amalfi.  Aqua Marina maakt van elke wasbeurt een zintuiglijke reis naar vreugdevolle momenten.

Jouw Ervaring bij Aqua marina Wasparfum.

Elke keer dat je wast met Aqua marina wasparfum, omhult het je kleding met de heerlijk frisse geur van de Middellandse Zee. Het is alsof je een verfrissende duik neemt in azuurblauwe wateren, gevolgd door de warme bries van een Mediterraanse zomeravond. Een ervaring die je meeneemt naar een staat van intens geluk.

Seizoen.

Hoewel Aquamarina is ontworpen voor de lente en zomer, past de veelzijdige geur zich moeiteloos aan aan andere seizoenen. Zo geniet je het hele jaar door van de betoverende aroma’s van de Middellandse Zee.

Inhoud Wasparfum – 500 ML of 100 ML.

Met een royale fles van 500 ml geniet je bij normaal gebruik van maar liefst 100 wasbeurten, waarbij slechts enkele milliliters per volle trommel nodig zijn. Aqua marina biedt een langdurige frisheid, waardoor je kleding telkens opnieuw opfleurt.

Hoe Gebruik Je Wasparfum.

Voeg eenvoudig enkele druppels Aqua marina wasparfum toe aan het kleine spoelbakje naast je gebruikelijke wasmiddel. Dankzij de handige druppelaar is het gebruik zuinig en efficiënt. Slechts enkele druppels volstaan om je was uitzonderlijk fris te laten ruiken! Transformeer je alledaagse wasroutine met de betoverende geur van Aqua marina en breng de Middellandse Zee in je kledingkast. Geniet van een waservaring die verder gaat dan schoon en fris; het is een reis naar de zonnige kusten van de Middellandse Zee.

Specificaties
Geschikt voor type was Alle
Substantie Vloeibaar
Type wasmiddel Hoofdwas
Gevarenaanduiding

(H-zinnen)

H317 | H411 |Veroorzaakt huidirritatie, Kan een allergische huidreactie veroorzaken, Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen
Voorzorgsaanduiding (P-zinnen) P101 | P102 | P273 | P302+P352 | P333+P313 | P501 | Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden, Buiten het bereik van kinderen houden, Voorkom lozing in het milieu, BIJ CONTACT MET DE OGEN: Uitspoelen met water.

9,9529,95 incl. BTW