Bestelformulier

Civos.nl

Le Essenze de Elda – Lavanda

Ervaar de Betovering van Lavanda Wasparfum – Frisse Lavendelgeur voor je Was

 

Duik in de betoverende wereld van Lavanda wasparfum, doordrenkt met de kenmerkende lavendelgeur en verrijkt met zachte musk ondertonen. Ontdek hoe deze geur je meeneemt naar de kalmerende sfeer van een heerlijke zomeravond.

Geschiktheid van Lavanda voor Diverse Textiel

Verken de veelzijdigheid van Lavanda, ideaal voor kleding, handdoeken, gordijnen, lingerie, en natuurlijk beddengoed. Visualiseer de heerlijke ervaring van onder fris gewassen lakens liggen, doordrenkt met de rustgevende geur van Lavanda.

Lavanda: Rustgevend en Betoverend

Ontdek de rustgevende eigenschappen van lavendel en de symboliek ervan in vriendschappelijke liefde, eenzaamheid, bewondering, en schoonheid. Begrijp waarom lavendel al in de Griekse tijd werd gebruikt vanwege zijn heerlijke geur en kalmerende werking in massageolie.

De Betekenis achter de Naam Wasparfum Lavanda

Wist je dat Lavanda het Italiaanse woord voor lavendel is en laat deze geur je meenemen naar de prachtige agriturismo’s in Italië, waar lavendelvelden de lucht vullen. Beeld je de smalle kronkelwegen aan de Bloemenrivièra in Ligurië in, waar het zeebriesje en de geur van bloemen je betoveren.

Seizoensgebonden Gebruik – Perfect voor Lente & Zomer

Ontdek waarom Lavanda ideaal is voor de lente en zomer, terwijl je wordt aangemoedigd om het ook in andere seizoenen te ervaren.

Inhoudskeuzes – 500 ML of 100 ML

Begrijp de beschikbare inhoudsopties van Wasparfum (500 ml of 100 ml) en ontdek hoe lang elke fles meegaat bij normaal gebruik.

Effectief Gebruik van Wasparfum

Effectief wasparfum toevoegen aan je reguliere wasmiddel, en ontdek de zuinigheid van het gebruik dankzij de handige druppelaar. Slechts enkele druppels zijn voldoende voor een uitzonderlijk fris resultaat.

Tip voor Extra Gebruik – Aangename Anti-Muggenervaring

Leer hoe je enkele druppels Lavanda aan je diffuser toevoegt voor een aangename anti-muggenervaring in de keuken, woonkamer of buiten. Waarschuwing: Wasparfum is niet bedoeld om in te ademen; gebruik op eigen risico.

Ervaar de betovering van Lavanda en geniet van een onvergetelijke geurervaring op je wasgoed. De reis door de betoverende geur van Wasparfum belooft niet alleen frisheid voor je kleding maar ook een meeslepende ontdekking van de kalmerende en verleidelijke aroma’s van lavendel. Laat deze geur je meenemen naar de prachtige Italiaanse landschappen en geniet van de betovering op je wasgoed.

Specificaties
Geschikt voor type was Alle
Substantie Vloeibaar
Type wasmiddel Hoofdwas
Gevarenaanduiding

(H-zinnen)

H315 | H317 | H319 | H411 | Veroorzaakt huidirritatie, Kan een allergische huidreactie veroorzaken, Veroorzaakt ernstige oogirritatie, Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen
Voorzorgsaanduiding (P-zinnen) P261 | P273 | P280 | P337+P313 | P363 | P391 | P501 | Inademing van stof/rook/gas/nevel/damp/spuitnevel vermijden, Voorkom lozing in het milieu, Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen, BIJ CONTACT MET DE OGEN: Uitspoelen met water.

9,9529,95 incl. BTW