Bestelformulier

Civos.nl

Le Essenze de Elda – Energia

Ervaar de Levendigheid van Energia Wasparfum – Frisse Citrusmelange voor je Was

 

Duik in de verrassende geurwereld van Energia wasparfum, doordrenkt met een verkwikkende citrusmelange en oriëntaalse tonen. Ontdek hoe deze geur je meeneemt naar de levendige steegjes van Italië, waar de energie voelbaar is en noten- en fruitkramen je omringen.

Jouw Reis met Energia Wasparfum

Beleef het gevoel van drukke Italiaanse steegjes, doordrenkt met de energie van mensen en de aroma’s van noten en fruit. De citrusgeur van Energia laat je je beter en opgewekter voelen, waardoor je was een frisse en optimistische touch krijgt, perfect bij onze ‘Aromatherapie’-lijn.

De Betekenis achter ‘Energia’

Leer meer over de naam ‘Energia,’ wat staat voor energie, kracht, en activiteit. Ontdek hoe deze eigenschappen perfect de krachtige en energieke uitstraling van Energia Wasparfum weerspiegelen.

Seizoensgebonden Gebruik – Perfect voor Lente & Zomer

Ontdek waarom Energia ideaal is voor de lente en zomer, terwijl je ook wordt aangemoedigd om het in andere seizoenen te ervaren.

Inhoudskeuzes – 500 ML of 100 ML

Krijg inzicht in de beschikbare inhoudsopties van Energia Wasparfum (500 ml of 100 ml) en begrijp hoe lang elke fles meegaat bij normaal gebruik.

Effectief Gebruik van Wasparfum

Leer hoe je wasparfum effectief toevoegt aan je reguliere wasmiddel. Ontdek de zuinigheid van het gebruik dankzij de handige druppelaar. Slechts enkele druppels zijn voldoende voor een uitzonderlijk fris resultaat op je wasgoed.

Ervaar de levendigheid van Energia en geniet van een onvergetelijke geurervaring op je wasgoed. Deze reis door de levendige geuren van Energia Wasparfum belooft niet alleen frisheid voor je kleding maar ook een opwindende ontdekking van aromatische sensaties. Laat de citrusmelange je zintuigen verkwikken terwijl je geniet van een duik in de levendigheid van Italiaanse energie en geuren.

Specificaties
Geschikt voor type was Alle
Substantie Vloeibaar
Type wasmiddel Hoofdwas
Gevarenaanduiding

(H-zinnen)

H317 | H411 | Kan een allergische huidreactie veroorzaken, Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsaanduiding (P-zinnen) P101 | P102 | P273 | P302+P352 | P333+P313 | P501 | Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden, Buiten het bereik van kinderen houden, Voorkom lozing in het milieu, BIJ CONTACT MET DE OGEN: Uitspoelen met water.

9,9529,95 incl. BTW