Bestelformulier

Civos.nl

Le Essenze de Elda – Diamante Ylang-Ylang

Ervaar een weelderige geurervaring met Diamante Ylang-Ylang Textielverfrisser, een meesterlijk gecreëerde spray door Le Essenze di Elda.

 

Deze exclusieve Diamante Ylang-Ylang formule brengt bloemige en droge tonen tot leven. Een verrijking met de subtiele zachtheid van ylang-ylang bloemen, waardoor elk moment een olfactorisch genot wordt.

Bloemige Overvloed

Diamante Ylang-Ylang textielverfrisser nodigt je uit in een bloemige oase, doordrongen van verfrissing en elegantie. De betoverende tonen van ylang-ylang bloemen voegen een vleugje zachtheid toe aan de algehele geur, waardoor een aangename en uitnodigende atmosfeer ontstaat. De zorgvuldig samengestelde mix van bloemige en droge tonen creëert een complexe geurbeleving die de zintuigen betovert.

Eenvoudige Verfrissing

Met een eenvoudige spray, op een afstand van minimaal 30 cm, transformeer je gordijnen, spreien, banken en stoffen in een geurige oase. Pas de intensiteit aan naar jouw voorkeur, en geniet keer op keer van een verkwikkende geurbeleving. De gebruiksvriendelijke spray zorgt ervoor dat je moeiteloos een vleugje frisheid aan al je textiel kunt toevoegen, waardoor elk item een uniek aroma krijgt.

Kracht in Elke Bus

De Diamante Ylang-Ylang textielverfrisser wordt geleverd in een royale bus met een inhoud van 400 ml, waardoor je langdurig kunt genieten van de verfrissende kracht van dit meesterlijk gecreëerde parfum. Een enkele spray is voldoende om een langdurige indrukwekkende geur achter te laten, waardoor de bus lang meegaat en je textiel keer op keer verrijkt wordt met de weelde van bloemen en zachtheid.

Luxe Toevoegen aan Je Leefruimte

Voeg een vleugje luxe toe aan je textiel met de bloemige pracht van Diamante Ylang-Ylang. Transformeer je leefruimte met een eenvoudige spray en omhul jezelf in de weelde van bloemen en zachtheid. Ervaar de hammam-achtige pracht nu zelf en geniet keer op keer van de betovering die deze textielverfrisser met zich meebrengt. Bestel nu en laat je meevoeren naar een wereld van weelde en bloemige frisheid.

14,96 incl. BTW