Bestelformulier

Civos.nl

Le Essenze de Elda – Diamante & Bamboo

Diamante & Bamboo Wasparfum: Een Betoverende Geursensatie voor je Wasgoed

 

Laat je wasgoed baden in de weelderige geur van Diamante & Bamboo wasparfum. Een perfecte fusie van bloemige tonen, houtachtige elementen en muskusachtige nuances, met een verfrissend vleugje bamboe. Ontdek waarom deze geur de ideale toevoeging is voor jouw dagelijkse wasroutine en hoe het jouw kledingkast kan omtoveren tot een oase van heerlijk geurend textiel.

Diamante & Bamboo: Een Unieke Geurervaring

Bamboe, ook wel bekend als het ‘groene parfum’, staat centraal in de Diamante & Bamboo wasparfum. De waslaag die de bamboestengels omhult, verspreidt een heerlijke geur, vergelijkbaar met de rustgevende aroma’s van wierook. De naam Diamante & Bamboo weerspiegelt de Aziatische en Oosterse essentie, waarbij bamboe symbool staat voor puurheid en warmte, zoals ervaren in een rustgevende sauna of in het midden van een fris regenwoud.

Geschikt voor Elk Seizoen

De betoverende geur van Diamante & Bamboo is veelzijdig en geschikt voor elk seizoen. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, deze geur brengt het hele jaar door een vleugje frisheid en luxe naar je wasgoed.

Verkrijgbaar in Handige Formaten

Diamante & Bamboo Wasparfum is verkrijgbaar in handige formaten, waaronder een royale fles van 500 ml en een compacte variant van 100 ml. Met de grote fles kun je bij normaal gebruik maar liefst 100 wasbeurten doen, waarbij slechts 5 ml per volle trommel nodig is om je wasgoed te hullen in de betoverende geur van Diamante & Bamboo.

Eenvoudig in Gebruik

Deze wasparfum is buitengewoon eenvoudig in gebruik. Voeg gewoon enkele druppels toe aan je favoriete wasmiddel. Plaats de parfum in het kleine spoelbakje naast je gebruikelijke wasmiddel, zodat het volledig wordt opgenomen tijdens de laatste spoeling. Met maximaal 5 ml per volle wastrommel creëer je een langdurige, weelderige geurervaring voor al je textiel.

Breng de betovering van Diamante & Bamboo naar je wasroutine en geniet van de heerlijke geur die deze wasparfum aan je kleding geeft. Transformeer je dagelijkse wasbeurten in een aromatische reis naar ontspanning en luxe. Bestel vandaag nog en beleef de betovering zelf!

Specificaties
Geschikt voor type was Alle
Substantie Vloeibaar
Type wasmiddel Hoofdwas
Gevarenaanduiding

(H-zinnen)

H317 | H319 | H411 | Kan een allergische huidreactie veroorzaken, Veroorzaakt ernstige oogirritatie, Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen
Voorzorgsaanduiding (P-zinnen) P101 | P102 | P273 | P305+P351+P338 | P337+P313 | P501 | Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden, Buiten het bereik van kinderen houden, Voorkom lozing in het milieu, BIJ CONTACT MET DE OGEN: Uitspoelen met water.

9,9529,95 incl. BTW