Bestelformulier

Civos.nl

Le Essenze de Elda – Argan

Omarm de Betovering van de Oosterse Geur met Argan Textielverfrisser – Ontdek de Hammam-achtige Luxe voor Je Stoffen

 

Laat je meevoeren naar verre oorden met de Argan textielverfrisser. Een meesterlijk gecreëerde spray door Le Essenze di Elda. Deze textielverfrisser is ontworpen om je leefruimte te transformeren. Waarbij de mysterieuze kruiden en extracten van het Oosten een hammam-achtige geurervaring tot leven brengen.

Oosterse Mystiek in een Flesje.

De geur van de Argan textielverfrisser is doordrenkt met oosterse mystiek en wordt geaccentueerd door een zorgvuldige selectie van kruiden en extracten. Sluit je ogen en waan jezelf in een betoverende hammam. Omgeven door heerlijke aroma’s die een gevoel van luxe en ontspanning oproepen. Met elke spray wordt je omgeving gevuld met de betoverende sfeer van het mystieke Oosten.

Eenvoudig en Doeltreffend Gebruik.

Met een simpele spray, op een afstand van minimaal 30 cm, verrijk je gordijnen, spreien, banken en andere stoffen met de weelde van Argan. Pas de intensiteit aan naar jouw voorkeur en geniet van een subtiele geur die langdurig blijft hangen. De spray is ontworpen voor eenvoudig en doeltreffend gebruik. Waardoor je snel en moeiteloos een vleugje Oosterse luxe aan je leefruimte toevoegt.

Langdurig Genot in een Royale Fles.

De Argan textielverfrisser wordt geleverd in een royale bus van 400 ml, waardoor je langdurig kunt genieten van de weelderige geur die deze spray te bieden heeft. Slechts een kleine hoeveelheid is voldoende voor een groots effect, waardoor de fles garant staat voor vele verkwikkende momenten. Transformeer je dagelijkse omgeving met deze textielverfrisser en laat je betoveren door de luxe en ontspanning die het Oosten te bieden heeft.

Een Betoverende Reis in Je Eigen Huis.

Voeg een vleugje Oosterse luxe toe aan je textiel met de Argan textielverfrisser. Creëer een sfeer van ontspanning en verwennerij met een simpele spray. Ervaar de hammam-achtige pracht nu zelf en laat je meenemen op een betoverende reis naar het mystieke Oosten, gewoon in je eigen huis. Transformeer je dagelijkse omgeving in een oase van weelde en geniet van de betoverende geuren die je naar verre oorden voeren, elke keer dat je de spray gebruikt.

14,96 incl. BTW