Bestelformulier

Civos.nl

HG Vloeibare Ontstopper

HG Vloeibare Ontstopper (1L): Effectieve Oplossing voor Hardnekkige Verstoppingen

 

Ben je op zoek naar een krachtige ontstopper die snel en effectief een verstopte afvoer in de wasbak of doucheputje aanpakt? Ontdek HG Vloeibare Ontstopper, een gebruiksklaar ontstoppingsmiddel dat grondig werkt zonder de kunststof leidingen aan te tasten. Met een variant van 1 liter biedt HG een gebruiksvriendelijke oplossing voor zelfs de meest hardnekkige verstoppingen.

De Voordelen van HG Vloeibare Ontstopper

HG Ontstopper onderscheidt zich door zijn effectiviteit en gebruiksgemak. Hier zijn enkele voordelen die dit product tot de ideale keuze maken:

  1. Krachtige Formule: De vloeibare ontstopper is speciaal ontworpen om grondig en doeltreffend verstoppingen te verhelpen, zelfs bij de meest hardnekkige gevallen.
  2. Kunststof Leidingvriendelijk: In tegenstelling tot sommige ontstoppingsmiddelen tast HG Ontstopper de kunststof leidingen niet aan, waardoor het veilig is voor gebruik.
  3. Gebruiksklaar en Morsvrij: Dit product is gebruiksklaar en hoeft niet verdund te worden, wat het risico op spatten minimaliseert. Een handige oplossing voor een moeiteloze toepassing.
  4. Varianten voor Diverse Toepassingen: Naast de 1 liter variant is er ook een handzame 500 ml variant beschikbaar. HG biedt alternatieve ontstoppers, zoals de spatvrije HG Gel Ontstopper en de krachtige HG Duo Ontstopper voor zeer hardnekkige verstoppingen.
Hoe HG Vloeibare Ontstopper (1L) te Gebruiken

Het gebruik van HG Ontstopper is eenvoudig en effectief. Volg deze stappen voor een optimale ontstopping:

  1. Gieten en Inwerken: Giet 500 ml van de vloeibare ontstopper in de verstopte afvoer. Laat het ongeveer 5 tot 30 minuten inwerken.
  2. Grondig Spoelen: Spoel na de inwerktijd de afvoer goed door met koud water.
  3. Bij Hardnekkige Verstoppingen: Voor hardnekkige verstoppingen de afvoer vol laten lopen met warm water en voeg dan 500 ml van de HG Ontstopper toe. Laat dit een nacht staan en spoel de volgende dag na met warm water.
Veilig Gebruik en Alternatieven in het HG Assortiment

Vermijd direct contact met de huid en zorg ervoor dat het product buiten bereik van kinderen wordt gehouden. Ontdek ook andere producten in het HG assortiment, zoals  HG Duo Ontstopper, HG Keukenontstopper, en HG Haaronstopper voor diverse toepassingen.

Kortom, met HG Vloeibare Ontstopper (1L) maak je komaf met verstoppingen op een snelle, effectieve, en veilige manier. Bestel vandaag nog en ervaar de kracht van HG voor een vrije en soepele afvoer.

5,75 incl. BTW