Bestelformulier

Civos.nl

HG vliegenvanger 4 st

HG Vliegenvanger: Eenvoudige en Effectieve Bestrijding van Vliegen

HG Vliegenvanger biedt een moeiteloze en zeer effectieve oplossing om vliegen in huis te vangen. Deze vliegenvanger is niet alleen krachtig, maar ook veilig in gebruik, aangezien de speciale kleefband geen giftige stoffen bevat.

Waarom Kiezen voor de HG Vliegenvanger?

Het gebruik van de HG Vliegenvanger biedt verschillende voordelen die het een ideale keuze maken voor huishoudens:

  1. Effectiviteit: De HG Vliegenvanger is buitengewoon effectief in het vangen van vliegen zonder enige inspanning van uw kant. Eenmaal geland op de kleefband, blijven de vliegen stevig vastzitten, waardoor ze niet kunnen ontsnappen.
  2. Duurzaamheid: Deze vliegenvanger heeft een langdurige werking zonder de noodzaak van frequente vervanging. De kleefband heeft een langdurige kleefkracht, wat betekent dat u er gedurende lange tijd op kunt vertrouwen.
  3. Veiligheid: De geurloze kleefband van de HG Vliegenvanger bevat geen giftige stoffen, waardoor het een veilige keuze is, zelfs in huizen met huisdieren of kinderen.
Hoe Gebruikt U de HG Vliegenvanger?

Volg deze eenvoudige stappen om vliegen effectief en gemakkelijk te bestrijden met de HG Vliegenvanger:

  1. Uitpakken: Neem het lusje van de HG Vliegenvanger in één hand en de koker in de andere hand. Trek langzaam en met weinig kracht aan het lusje terwijl u een draaiende beweging maakt (tegen de klok in). Hierdoor komt de kleefband uit het kokertje.
  2. Ophangen: Verwijder de punaise uit het losgekomen dekseltje en gebruik deze om de vliegenvanger aan het lusje op te hangen. Na het ophangen zal de kleefband uit zichzelf verder zakken tot een rechte baan.

Met HG Vliegenvanger geniet u van een vliegenvrije omgeving zonder gedoe of ingewikkelde installaties. Voel u vrij om de voordelen van deze effectieve vliegenvanger te ervaren en te genieten van een comfortabel en vliegenvrij huis. Bestel vandaag voor een vlieg vrij huis.

3,45 incl. BTW