Bestelformulier

Civos.nl

HG Vlekverwijderaar Extreem Sterk

HG Vlekverwijderaar Extreem Sterk: Onmisbaar tegen Hardnekkige Vlekken

 

HG Vlekverwijderaar Extreem Sterk is de onbetwiste krachtpatser in de strijd tegen zelfs de meest weerbarstige vlekken. Of het nu gaat om rode wijn die op het tapijt is gemorst, koffievlekken op de meubelbekleding, chocoladevlekken op de autostoelen, sausvlekken op het favoriete kledingstuk, een lipstickvlek die onverhoopt op de bank belandt, schoensmeer die een onuitwisbare indruk achterlaat, vruchtensap dat zijn weg vindt naar delicate stoffen of vetvlekken die de sier maken op textiel; HG Vlekverwijderaar Extreem Sterk biedt de ultieme oplossing. Zelfs diepgewortelde vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon, en dit alles met het gemak van een handige vlekkenspray.

Actieve Zuurstof voor Krachtige Reiniging

Wat HG Vlekverwijderaar onderscheidt, is de toevoeging van actieve zuurstof aan de formule. Deze krachtige versterking maakt de vlekkenspray geschikt voor een breed scala aan textielsoorten, waaronder tapijt, meubelbekleding en autobekleding. De actieve zuurstof dringt diep door in de vezels, waardoor zelfs de meest doorgedrongen vlekken effectief worden aangepakt.

Gebruiksaanwijzing voor Optimaal Resultaat

Om maximaal profijt te halen uit HG Vlekverwijderaar, volgt u eenvoudig onderstaande stappen. Het is echter altijd verstandig om de kleurechtheid van het te behandelen materiaal vooraf te testen op een minder zichtbare plek met een met HG Vlekverwijderaar Extreem Sterk bevochtigde doek.

  1. Besproei de Vlekken Rijkelijk: Breng de vlekverwijderaar ruim aan op de te behandelen plekken en laat het enkele minuten inwerken.
  2. Neem het Losgekomen Vuil op: Gebruik een schone, absorberende doek, bijvoorbeeld een badstof handdoek, om het losgekomen vuil op te nemen. Herhaal deze stappen indien nodig, afhankelijk van de aard en ernst van de vlek.
  3. Grondige Reiniging zonder Gedoe: Dankzij de handige vlekkenspray is een grondige reiniging binnen handbereik, zonder gedoe of ingewikkelde procedures.

Met HG Vlekverwijderaar Extreem Sterk in uw schoonmaakarsenaal kunt u hardnekkige vlekken effectief aanpakken en uw textiel in optimale staat houden. Laat vlekken geen spelbreker zijn en vertrouw op de extreme kracht van HG Vlekverwijderaar.

7,49 incl. BTW