Bestelformulier

Civos.nl

HG Vlekken Voorbehandeling Extra Sterk

HG Vlekken Voorbehandeling Extra Sterk: Krachtig tegen Hardnekkige Vlekken

 

HG Vlekken Voorbehandeling Extra Sterk biedt de ultieme oplossing voor het moeiteloos verwijderen van zelfs de meest hardnekkige vlekken uit een breed scala aan textielsoorten. Met zijn formule verrijkt met actieve zuurstof is deze unieke vlekkenspray voor kleding in staat om diverse vlekken, zoals rode wijn, thee, vruchtensap, chocolade, jus, spinazie, gras en aarde, effectief te bestrijden. Ontdek hoe deze krachtige vlekkenverwijderaar uw kleding een nieuw leven kan geven, vrij van ongewenste vlekken.

Actieve Zuurstof voor Optimale Reiniging

Wat HG Vlekken Voorbehandeling Extra Sterk onderscheidt, is de toevoeging van actieve zuurstof. Deze krachtige formule gaat verder dan traditionele vlekverwijderaars en dringt diep door in de vezels van het textiel. Hierdoor wordt niet alleen de zichtbare vlek verwijderd, maar ook de dieper gelegen resten van de vlek, zelfs bij de meest hardnekkige substanties.

Gebruiksaanwijzing voor Effectieve Resultaten

Om optimaal gebruik te maken van HG Vlekken Voorbehandeling, volg deze eenvoudige stappen:

  1. Test het product eerst op kleurechtheid bij gekleurd textiel.
  2. Breng de vlekkenspray royaal aan op de vlekken en plekken totdat deze volledig bedekt zijn.
  3. Masseer het product in de vlekken en plekken, zodat het goed kan doordringen.
  4. Laat het product maximaal 5 minuten inwerken, voorkom hierbij indroging.
  5. Was het behandelde wasgoed direct in de wasmachine op een hoofdwasprogramma en voeg hoofdwasmiddel toe.
  6. Voeg bij handwas het product toe aan het water.
Voordelen van HG Vlekken Voorbehandeling

Deze krachtige vlekkenspray is niet alleen effectief in het verwijderen van vlekken, maar biedt ook een langdurige bescherming tegen nieuwe vlekken. De actieve zuurstoftechnologie maakt het mogelijk om niet alleen oppervlakkige vlekken aan te pakken, maar ook de diepere lagen van de stof te reinigen.

Met HG Vlekken Voorbehandeling Extra Sterk zorgt u ervoor dat zelfs de meest hardnekkige vlekken geen kans meer krijgen op uw kleding. Ervaar de kracht van actieve zuurstof en geniet van een vlekkeloze garderobe die er als nieuw uitziet.

6,88 incl. BTW