Bestelformulier

Civos.nl

HG Velgenreiniger

HG Velgenreiniger: Maak komaf met Hardnekkig Vuil op Autovelgen

 

Ben je het beu om telkens weer met moeite hardnekkig vuil, remvloeistof, vet en smeer van je autovelgen te verwijderen? Zoek niet verder! HG Velgenreiniger is dé effectieve oplossing om je aluminium velgen, lichtmetalen sportvelgen en kunststof sierdoppen veilig en moeiteloos te reinigen. Met deze krachtige velgenreiniger behoren smerige autovelgen tot het verleden!

Krachtige Velgenreiniging in een Handomdraai

Autovelgen zijn gevoelig voor vuilophoping, vooral remaanslag kan een echte uitdaging zijn. Gewone reinigingsmiddelen schieten vaak tekort, maar met HG Reiniger maak je korte metten met de meest hardnekkige vuil-, vet- en remaanslag. Je autovelgen worden weer stralend schoon en krijgen hun oorspronkelijke glans terug.

Veilig en Biologisch Afbreekbaar

Wanneer je op zoek bent naar een velgenreiniger, is veiligheid een belangrijke factor. HG Velgenreiniger tast de velgen niet aan en is bovendien biologisch afbreekbaar. Je kunt dus met een gerust hart je velgen reinigen zonder je zorgen te maken over schade aan het materiaal.

Een Must-have voor Velgen Reinigen

Of je nu gewone metalen velgen hebt of lichtmetalen sportvelgen, velgenreiniging is een must voor het behoud van de uitstraling van je auto. Zelfs na een bezoek aan de wasstraat zien velgen er vaak nog niet vlekkeloos uit. Met de HG Reiniger bereik je een professioneel resultaat, zelfs als voorbehandeling voordat je de auto naar de wasstraat brengt.

Hoe Gebruik je HG Velgenreiniger?

Het gebruik van HG Velgenreiniger is eenvoudig en effectief:

  1. Besproei de te reinigen velgen met de HG Reiniger en laat het 1 minuut inwerken.
  2. Boen het vuil op de velg los met een borstel.
  3. Neem het vuil af en spoel de velgen grondig af, bij voorkeur met warm water.

Maak velgenreiniging een fluitje van een cent met HG Velgenreiniger en geef je autovelgen de verzorging die ze verdienen!

9,20 incl. BTW