Bestelformulier

Civos.nl

HG Tegelreiniger Glans (P17)

HG Tegelreiniger Glans: Jouw Tegelvloer Verdient de Beste Verzorging

 

De uitstraling van een tegelvloer kan het karakter van een hele ruimte bepalen. Een schone en glanzende tegelvloer draagt niet alleen bij aan de esthetiek van je interieur, maar zorgt ook voor een frisse en uitnodigende sfeer. Met HG Tegelreiniger Glans haal je een geconcentreerde dweilreiniger in huis die niet alleen grondig reinigt maar ook de natuurlijke glans van je tegelvloer herstelt.

Waarom Kiezen voor HG Tegelreiniger Glans?

De keuze voor HG Tegelreiniger is de keuze voor hoogwaardige tegelverzorging. Deze reiniger is speciaal ontwikkeld voor het regelmatig reinigen van diverse soorten tegelvloeren. Of je nu keramische tegels, poreuze plavuizen of niet-poreus natuursteen hebt, deze reiniger is geschikt voor alle tegelsoorten. Bovendien gaat het niet alleen om reinigen; het product verdiept ook de kleur en structuur van de tegels, wat zorgt voor een prachtige, langdurige glans.

Langdurig Gebruik en Kosteneffectief

Een fles HG Tegelreiniger van 1 liter is goed voor maar liefst 20 dweilbeurten. Dit maakt het niet alleen een effectief reinigingsmiddel, maar ook een kostenefficiënte keuze. Door te investeren in dit geconcentreerde product, geniet je langdurig van een schone en glanzende tegelvloer, zonder regelmatig nieuwe reinigingsmiddelen te hoeven aanschaffen.

Eenvoudige Toepassing voor Geweldige Resultaten

Het gebruik van HG Tegelreiniger Glans is simpel en effectief. Volg deze stappen voor een vlekkeloze toepassing:

  1. Los 50 ml (een half kopje) HG Tegelreiniger op in een halve emmer (5L) lauw water.
  2. Mop of dweil de vloer met een goed uitgewrongen mop of dweil en spoel deze regelmatig uit in de gemaakte oplossing.
  3. Laat de vloer op natuurlijke wijze drogen, zonder naspoelen of nadweilen.
Ervaar de Voordelen van HG Tegelreiniger Glans

Gun je tegelvloer de beste verzorging met HG Tegelreiniger. Transformeer je vloer in een stralend middelpunt van je interieur met de kracht van deze geconcentreerde dweilreiniger. Bestel vandaag nog en ontdek het gemak van een schone en glanzende vloer in je woning.

9,09 incl. BTW