Bestelformulier

Civos.nl

HG Tegelreiniger extra sterk (P20)

HG Tegelreiniger Extra Sterk: De Oplossing voor Probleemvervuilingen

 

HG Tegelreiniger Extra Sterk is dé professionele reiniger die zich richt op echte probleemvervuilingen en zeer moeilijk te verwijderen (oude) was-, polish- en andere beschermfilms. Met een extreem krachtige formule biedt deze reiniger een effectieve oplossing voor diverse tegel- en natuursteenoppervlakken.

Belangrijkste Kenmerken:
  1. Professionele Reiniging: HG Tegelreiniger Extra Sterk is ontworpen voor professioneel gebruik en gaat moeiteloos de strijd aan met hardnekkig vet, vuil en andere probleemvervuilingen op vloertegels, plavuizen en natuursteen.
  2. Geschikt voor Schrobmachine: Deze krachtige reiniger is niet alleen effectief bij handmatig gebruik, maar is ook geschikt voor verwerking met een schrobmachine, waardoor zelfs grotere oppervlakken probleemloos gereinigd kunnen worden.
  3. Hoge Concentratie: Een halve liter HG Tegelreiniger, opgelost in een halve emmer lauw water (5L), is voldoende voor 35 tot 70m² vloeroppervlak, afhankelijk van de mate van vervuiling.
Gebruiksaanwijzing:

Om optimaal gebruik te maken van HG Tegelreiniger, volgt u eenvoudig onderstaande stappen:

  1. Oplossing Bereiden: Los een halve liter HG Tegelreiniger Extra Sterk op in een halve emmer lauw water (5L).
  2. Aanbrengen op Oppervlak: Breng de oplossing royaal aan op het te reinigen oppervlak met een dweil of mop. Behandel niet meer dan 10 à 15m2 tegelijk.
  3. Schrobben: Gebruik een schrobber of borstel om het oppervlak grondig te schrobben.
  4. Inwerken en Herhaaldelijk Schrobben: Laat de oplossing enkele minuten inwerken en schrob vervolgens nog een keer goed.
  5. Afnemen: Verwijder de oplossing van het oppervlak met behulp van een dweil.
  6. Nawassen met Schoon Water: Dweil de vloer vervolgens goed na met schoon water voor een optimaal resultaat.

Bij extreem sterke vervuiling of oude beschermfilms, kunt u de concentratie verhogen door 1 liter op te lossen in een emmer met 4 liter lauw water. Voor gebruik met een schrobmachine, los een halve liter op in 5 liter water, afhankelijk van de mate van vervuiling.

17,53 incl. BTW