Bestelformulier

Civos.nl

HG Tapijtreiniger

HG Tapijtreiniger: Effectieve Reiniging met Langdurige Vuilafstotende Werking

 

Tapijt is een warme en comfortabele toevoeging aan elke ruimte, maar helaas trekt tapijt ook snel vuil aan. HG Tapijtreiniger is dé oplossing voor een grondige reiniging van tapijt en bekleding, met als extra voordeel een langdurige vuilafstotende werking. Maak komaf met vlekken en vuil en behoud de frisheid van uw tapijt.

Effectieve Reiniging met Langdurig Resultaat

HG reiniger is speciaal ontwikkeld om vuil snel en grondig te verwijderen uit bekleding en tapijt. Wat deze tapijtreiniger echt bijzonder maakt, is de toevoeging van een speciale vuilafstotende laag. Deze laag vult de oneffen vezeloppervlakken van het tapijt of de bekleding op, waardoor nieuwe vervuiling minder kans krijgt om zich te hechten. Dit zorgt niet alleen voor een diepe reiniging maar behoudt ook de kwaliteit van uw tapijt op de lange termijn.

Geschikt voor Synthetisch en Wol Tapijt

Zowel synthetisch als wollen tapijt heeft specifieke reinigingsbehoeften. Synthetische tapijtvezels raken beschadigd door gebruik, waardoor ze vuil vasthouden. Wol verliest na verloop van tijd natuurlijk wolvet. HG reiniger biedt de oplossing voor beide tapijtsoorten en vult ontbrekende vuilafstotende eigenschappen aan.

Handige Verpakkingsopties voor Diverse Toepassingen

HG Tapijtreiniger is verkrijgbaar in handige verpakkingen. De 1-literfles is ideaal voor een grondige reiniging van ongeveer 30m² vloeroppervlak. Voor kleinere toepassingen is er ook een handzame 500 ml variant beschikbaar. Of u nu met de hand reinigt of een tapijtreinigingsmachine gebruikt, HG reiniger past perfect in uw schoonmaakroutine.

Hoe gebruikt u HG Tapijtreiniger?

Volg deze eenvoudige stappen voor een effectief gebruik van HG Tapijtreiniger (product 95):

  1. Behandel eventuele vlekken vooraf met HG Vlekverwijderaar.
  2. Bij machinale verwerking: spuit de tapijtreiniger in en zuig direct af. Herhaal de behandeling indien nodig.
  3. Bij handmatige verwerking: wrijf in met een zachte borstel of spons en droog na met een badstof handdoek.
  4. Laat uw tapijt genieten van de verfrissende en reinigende werking van HG Tapijtreiniger.

Kies voor HG Tapijtreiniger en ervaar de kracht van een diepe reiniging met langdurige bescherming. Geef uw tapijt de zorg die het verdient en behoud zijn oorspronkelijke schoonheid.

6,79 incl. BTW