Bestelformulier

Civos.nl

HG Stofzuigerlucht Verfrisser

HG Stofzuigerlucht Verfrisser: Voor Een Altijd Frisse Stofzuigerervaring!

 

Ontdek de innovatieve oplossing met HG Stofzuigerlucht Verfrisser, dé formule die effectief en doeltreffend stank uit uw stofzuiger verwijdert. Transformeer uw stofzuiger in een geurige bron van frisheid met deze verfrisser, geschikt voor alle typen stofzuigers, ongeacht het type stofopvang. Laat muffe luchtjes definitief verdwijnen en geniet van een stofzuigerervaring die meer is dan alleen schoonmaken!

Waarom HG Stofzuigerlucht Verfrisser?
  • Stankvrije Stofzuigerervaring: HG Verfrisser is de ultieme oplossing tegen de muffe lucht die vaak ontstaat in stofzuigers. Geniet van een stofzuiger die niet alleen krachtig schoonmaakt, maar ook een verfrissende lucht verspreidt.
  • Geschikt voor Alle Typen Stofzuigers: Of u nu een stofzuiger met zak of opvangbak hebt, HG Verfrisser is geschikt voor alle typen. Een veelzijdige oplossing voor diverse stofzuigertypes.
  • Effectief Tegen Muffe Geuren: Stofzuigers kunnen gaan ruiken door langdurig opgezogen vuil, vooral huisdierenharen zijn beruchte boosdoeners. Deze stofzuigerlucht verfrisser werkt als een parfum voor uw stofzuiger, waardoor muffe geuren verdwijnen.
Hoe Gebruikt u HG Verfrisser?

Volg deze eenvoudige stappen om uw stofzuiger te voorzien van een aangename geur:

  1. Gebruik de Doseerdop: Gebruik de dop van HG Verfrisser als doseerdop en vul 4 dopjes tot de rand.
  2. Verspreid de Korrels: Leeg de dopjes op de vloer en zuig de korrels direct op met de mond van de stofzuiger. De korrels stoppen het broeien van onaangename geuren en verspreiden een frisse lucht tijdens het stofzuigen.
  3. Doseer Bij Vervanging: Doseer steeds nieuwe korrels luchtverfrisser bij elke vervanging van de stofzuigerzak voor blijvende frisheid.
  4. Pas de Geursterkte Aan: Indien gewenst, zuig extra korrels op voor een intensere geur. HG Verfrisser rekent snel en doelgericht af met stank in uw stofzuiger!
HG Stofzuigerlucht Verfrisser – Voor Een Stofzuiger Die Altijd Fris Ruikt!

Bestel vandaag nog HG Verfrisser en transformeer uw stofzuigerervaring. Laat stank geen kans meer krijgen en geniet van een frisse geur bij elke schoonmaakbeurt. HG Stofzuigerlucht Verfrisser: uw geheime wapen tegen muffe luchtjes in de stofzuiger.

7,49 incl. BTW