Bestelformulier

Civos.nl

HG stinkende wasmachines

HG tegen Stinkende Wasmachines: Effectieve Reiniging voor een Frisse Geur

 

Wasmachines die een onaangename geur verspreiden, worden vaak veroorzaakt door de opbouw van aanslag, vuil en resten van wasmiddel in de afvoerleidingen, filters en rubbers. HG tegen Stinkende Wasmachines biedt de oplossing voor dit vervelende probleem. Deze wasmachinereiniger reinigt de gehele wasmachine uiterst effectief, waardoor niet alleen de nare geur verdwijnt maar ook een heerlijk frisse geur achterblijft.

Dé Wasmachinereiniger voor Elke Wasmachine

Een stinkende wasmachine is geen prettig verschijnsel, maar met HG tegen Stinkende Wasmachines is dit probleem te voorkomen. Deze veelzijdige reiniger is geschikt voor gebruik in elke wasmachine. Het wordt aanbevolen om het product elke 4 weken te gebruiken voor een optimaal gereinigde en fris ruikende wasmachine.

Hoe Gebruikt U HG tegen Stinkende Wasmachines?

Volg deze eenvoudige stappen om met HG te zorgen voor een wasmachine die weer heerlijk fris ruikt:

  1. Leeg de Wasmachine: Zorg ervoor dat de wasmachine geen wasgoed bevat.
  2. Meet de Reiniger Af: Gebruik een maatbeker met schaalverdeling en vul het hoofdwasmiddelbakje met 110 gram (ca. 100 ml) van de wasmachinereiniger.
  3. Spoel de Maatbeker: Spoel de maatbeker na gebruik grondig om en voeg geen extra wasmiddel toe.
  4. Stel het Programma In: Kies de stand voor bonte was bij 60°C, zonder voorwas.
  5. Laat het Programma Doorlopen: Zet de wasmachine aan en laat het programma zonder onderbreking volledig doorlopen.

Door regelmatig HG, behoudt uw wasmachine niet alleen zijn optimale prestaties, maar blijft deze ook fris en vrij van onaangename geuren. Geniet van de voordelen van een schone en fris ruikende wasmachine met HG tegen Stinkende Wasmachines. Ervaar het gemak van deze effectieve reiniger en geniet keer op keer van een heerlijk ruikende wasmachine. Maak komaf met nare geurtjes en kies voor HG tegen Stinkende Wasmachines.

7,99 incl. BTW