Bestelformulier

Civos.nl

HG spray tegen wespen

Effectieve Bestrijding van Wespen met HG Spray

HG spray tegen wespen biedt een uiterst effectieve oplossing voor het bestrijden van wespen in huis. Deze krachtige wespenspray zorgt voor langdurige verlichting van wespenoverlast en is speciaal ontwikkeld om op een veilige manier nesten en wespen te bestrijden. Lees vóór gebruik altijd het etiket en de productinformatie voor een veilige toepassing.

Langdurige Werking en Vlekvrij Resultaat:

Onze wespenspray staat bekend om zijn langdurige werking, die tot wel 6 weken kan aanhouden. Bovendien is het resultaat van het gebruik van de spray vlekvrij, waardoor het geschikt is voor gebruik in huis. HG spray tegen wespen is effectief tegen hangende nesten en nesten in spouwmuren, zowel binnen als buiten.

Hoe te Gebruiken:

Volg onderstaande stappen voor een effectieve en langdurige bestrijding van wespen in huis met HG spray tegen wespen:

  1. Pas HG spray toe in het nest zelf of bij de kieren, naden of andere plaatsen waar wespen zich schuilhouden.
  2. Bespuit voor bestrijding van wespen in nesten langdurig de nest ingangen en het binnenste van het nest.
  3. Bespuit voor de bestrijding van wespen op andere plekken het oppervlak gelijkmatig vanaf een afstand van ongeveer 20 cm. Doe dit totdat het oppervlak licht vochtig is.
Veilig Gebruik:

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Onze wespenspray is zorgvuldig samengesteld om effectiviteit te combineren met veiligheid, waardoor je op een doeltreffende en verantwoorde manier wespen kunt bestrijden.

Waarom Kiezen voor HG Spray tegen Wespen?

Wespen kunnen voor veel overlast zorgen, vooral wanneer ze zich in de nabijheid van menselijke activiteiten bevinden. HG spray biedt niet alleen een langdurige oplossing, maar ook een vlekvrij resultaat, waardoor je zonder zorgen wespen kunt bestrijden, zelfs in huis. De doeltreffendheid van de spray is bewezen, en het veilige gebruik staat voorop.

Geniet van een Wespvrije Omgeving:

Laat je niet langer storen door hinderlijke wespen in huis of in de tuin. Met HG spray tegen wespen creëer je eenvoudig een langdurige oplossing voor wespenoverlast. Lees de instructies zorgvuldig door en geniet van een wespvrije omgeving, zowel binnen als buiten. Kies voor HG en zeg vaarwel tegen wespenoverlast!

14,99 incl. BTW