Bestelformulier

Civos.nl

HG spray tegen vlooien

Effectieve Bestrijding met HG spray tegen vlooien

Vlooien in huis kunnen een ware overlast zijn, maar met HG spray tegen vlooien is dit probleem direct, snel en effectief opgelost. Ontdek de kracht van onze vlooienspray die niet alleen bestrijdt, maar ook preventief werkt om een vlooienplaag te voorkomen.

Ontdek de voordelen van spray tegen vlooien:

Langdurige Werking: HG spray tegen vlooien pakt vlooien in huis doeltreffend aan met een langdurige werking. Of je nu actief vlooien wilt bestrijden of een plaag wilt voorkomen, onze vlooienspray biedt de oplossing.

Eenvoudige Toepassing: Het gebruik van HG spray tegen vlooien is eenvoudig. Volg enkele stappen voor een snelle en effectieve bestrijding:

  1. Breng de spray aan bij kieren, naden, en andere plekken waar vlooien zich verstoppen.
  2. Stofzuig de ruimte grondig voorafgaand aan de behandeling.
  3. Schud de bus goed en spray gelijkmatig over de te behandelen plek tot het oppervlak licht vochtig is.

Veilig Gebruik: Gebruik biociden veilig. Raadpleeg het etiket en de productinformatie voor gebruik. Onze vlooienspray is ontwikkeld met veiligheid in het achterhoofd, zodat je met vertrouwen kunt zorgen voor een vlooienvrije omgeving.

Met HG maak je korte metten met vlooien en geniet je snel weer van een comfortabel en vlooienvrij huis. Bestrijd actief of voorkom met gemak een vlooienplaag. Lees de instructies voor veilig gebruik en ontdek de effectiviteit van HG spray tegen vlooien.

Een krachtige formule voor een vlooienvrije leefomgeving

HG spray is speciaal ontwikkeld om vlooien in huis grondig te bestrijden. Met zijn langdurige werking van 4 tot 6 weken biedt deze vlooienspray een effectieve oplossing voor zowel de bestrijding als de preventie van vlooienplagen. De eenvoudige toepassing maakt het gebruik van deze spray tegen vlooien toegankelijk voor iedereen. Door de spray gelijkmatig te verdelen over de te behandelen oppervlakken, bereik je kieren en naden waar vlooien zich graag verschuilen. De preventieve maatregelen zorgen ervoor dat je niet alleen actief bestrijdt, maar ook proactief handelt om nieuwe vlooieninfestaties te voorkomen. Veiligheid staat voorop bij HG, en daarom zijn de gebruiksinstructies duidelijk vermeld op het etiket en in de productinformatie. De vlooienspray is ontworpen met het welzijn van je huisdieren en gezinsleden in gedachten, zodat je met volledige gemoedsrust kunt genieten van een vlooienvrije leefomgeving.

Bescherm je huis, bescherm je huisdieren, en bescherm jezelf tegen vlooien. Kies voor HG spray tegen vlooien – jouw partner in effectieve vlooienbestrijding!

12,58 incl. BTW