Bestelformulier

Civos.nl

HG spray tegen Mieren

HG Spray tegen Mieren: Doeltreffende Mierenbestrijding met Langdurige Werking

 

Ontdek de HG spray tegen mieren, een uiterst effectief middel om snel en doeltreffend van mierenoverlast af te komen. Deze anti mieren spray van HG is speciaal ontwikkeld om mieren en andere kruipende insecten effectief te bestrijden, zowel binnenshuis als buitenshuis. Met een langdurige werking van 4 tot 6 weken biedt HG spray een duurzame oplossing voor een mierenvrije omgeving.

Langdurige Werking tegen Mieren:

HG spray is niet zomaar een anti mieren spray; het is een krachtig middel met een langdurige werking. Na gebruik van deze spray is de overlast van mieren wekenlang verholpen. Dit maakt HG spray ideaal voor zowel preventieve als curatieve bestrijding van mieren in huis.

Effectief Bestrijden van Mieren:

Volg eenvoudige stappen om mieren en andere kruipende insecten effectief te bestrijden met HG spray:

  1. Bestrijden van Mieren tussen Kieren of Naden:
    • Houd voor het bestrijden van mieren tussen kieren of naden het slangetje van de spuitdop op de te behandelen plaats.
    • Breng een hoeveelheid HG spray aan totdat deze plaats zichtbaar vochtig is.
  2. Bestrijden van Mieren achter en onder Kasten:
    • Voor het bestrijden van mieren achter en onder kasten, koelkasten, radiatoren en dergelijke hoeft het slangetje niet te worden gebruikt.
    • Spuit van een afstand van ongeveer 20 cm de anti mieren spray gelijkmatig over de te behandelen plek. Doe dit door met een zwaaiende beweging het oppervlak licht te bevochtigen.
Veilig Gebruik van HG Spray:

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Door de duidelijke instructies en de handige spuitdop met slangetje is het aanbrengen van de spray eenvoudig en nauwkeurig. De langdurige werking zorgt ervoor dat mieren geen kans krijgen om terug te keren, waardoor je voor langere tijd verzekerd bent van een mierenvrije omgeving.

Kies voor HG spray en ervaar zelf de effectiviteit van dit doeltreffende middel tegen mierenoverlast. Met HG spray tegen mieren maak je snel en doeltreffend een einde aan de miereninvasie in en rondom je huis.

12,58 incl. BTW